Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

xxxx

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkebckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

çözemeyecek mi PUAHAHAHAHA güldürme beni be umutcum ücretsiz paylaştığım x forumdaki filesi gelip buradan izin almadan paylaşan sen beni güldürmekten başka bir işe yaramıyorsun :) attığın görsele gelirsek x kişisine ait bir oyundur ben kendi oluşturduğum projeleri senin gibi forumlarda warez filesleri seçip indirmiyorum abicim müşterilerimin kendi seçtiği files ve kendi özgür tercihlerini geliştirip teslim ediyorum.Ve sen sponsorum hakkında sağ tık incele diyip mesajı değiştirip senin ailevi değerine küfür etti diyerek kışkırtmaya çalışan bir çocuksun seni ciddiye bile alamıyorum hiçbir arkadaşı olmayıp tek derdi bilgisayar olan bir kulsun.
Dostum ailevi değerlerine demedim abin hastaymış ona sövdü dedim mesajlar duruyorsa git bak abinin hasta olduğu bana vahiy olarak gelmiyor sana bol şans beni çok eğlendirdin gece gece 😂😂

Dostum ailevi değerlerine demedim abin hastaymış ona sövdü dedim mesajlar duruyorsa git bak abinin hasta olduğu bana vahiy olarak gelmiyor sana bol şans beni çok eğlendirdin gece gece 😂😂
Yemin ederim gece gece haykıracak duruma geldim hesabımı forumlarda nasıl takip ediyorsun kıyamam sana gerçekten qwpdjwqdjwojoj gel sana üç beş kuruş atalımda millete yapamadığın işi ücretli yaparım deme

Ağlamaya devam et yeğenim patlak filesini kimse almaz referans göster benim filesin referansı çok gates2 allstar arvis2 :)
İlk sezonda daha yönetim yapmayı bilmeyip ilk sezonda patlak veren arkadaşım :) 2.ci sezonda sponsorumun sunucusuna gelip deli gibi adamlara arvis daha iyi diyen cahil sana ne anlatayım ki :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri