Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Slot konumlarını kendinize göre ayarlayın.
Not: Normal kostüm penceresinin slotları geçerlidir. Slotları pencerelere dağıtabilirsiniz. Kostüm slotun kaç taneyse o kadar slot kullanabilirsin. Slot eklemede normal kostüm slotu eklemeyle aynıdır bir farkı yoktur.
İndir;
Vt;
Not: Normal kostüm penceresinin slotları geçerlidir. Slotları pencerelere dağıtabilirsiniz. Kostüm slotun kaç taneyse o kadar slot kullanabilirsin. Slot eklemede normal kostüm slotu eklemeyle aynıdır bir farkı yoktur.
İndir;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vt;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler, fakat tüm slotlara item giyiliyor mu yoksa srcden giyilebilir item sayısını arttırmak gerekiyor mu.
normal costüm penceresinin slotları geçerli . kostüm slotun kaç taneyse o kadar slot kullanabilirsin.Paylaşım için teşekkürler, fakat tüm slotlara item giyiliyor mu yoksa srcden giyilebilir item sayısını arttırmak gerekiyor mu.
Çok teşekkürler, eğer ilgi gelirse slot arttırmayı da ben paylaşırım.normal costüm penceresinin slotları geçerli . kostüm slotun kaç taneyse o kadar slot kullanabilirsin.
Slot ekleme normal kostüm slotu eklemeyle aynıdır bir farkı yoktur.Çok teşekkürler, eğer ilgi gelirse slot arttırmayı da ben paylaşırım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)