C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Martysama 5.7 SERVER FILES 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cb4wtu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
3.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:D borca files alipta çalışamıyorum sakatim diyene bak sen yalama bukadar motoru aşağı indirirsin
Bu Yazdığın Yazıda Sakat Diye Yazdığın Kişi Benim Ali. Benim Hastalıklarımla Dalga Geçeceksen Eğer Sosyal Medyada Değil Hakim Karşısında Görüşelim İstersen. ? Böyle Birşey Yazman Bile Karakterinin Ne Kadar aşağılarda olduğunu Gösterir Daha Fazla Alçalmadan Buradan Git Bence..

Otur haline acı warez etmedigim dosyaları kendi elinle kendin warez ettin yazık sana .

Merhabalar,
Öncelikle daha demin açılan konudaki şahıs ile alakalı sadece konuşmam gereken az bir lafım var,

Bu eleman ile aramızda bir süre samimiyet geçti ben bunu aldım kendi ortamıma soktum güldük eğlendik arkadaş olduk çalıştık vs vs. Yakın zaman da acil bir nakit ihtiyacım oldu ve "arkadaşım" olduğu için kendisinden biraz nakit yardımı istedim. Başım zordaydı istemek zorunda kaldım neden ondan istedim çünkü hani sonuç olarak arkadaş dediğiniz bir insan ve en azından yardım edebileceğini düşündüğünüz birisidir değil mi? Ne yazık ki böyle insanlar var ne kadar alçakca ne kadar zavallıca konuşma varsa hepsini söyleyip üstüne birde benden hiç bir şey almamış gibi laf yapıyor. Benden kendini "borç" files aldı evet inandırıcı değil ama borç olarak files aldı. Ve bunun üzerine benim bu insana söylediğim laf şuydu,
eğer paran yoksa en azından kendini derde sokmayacak kadar olan miktarı at cebine sigara parası koy ben sana güveniyorum sorun yok sonra da atarsın dedim.

Bakın yakın olarak tanıyan veya benden yardım isteyen çoğu insan bilir ki herkese elimden geldiği kadar yardım ederim, dosya paylaşırım, muhabbet ederim her zaman samimice yaklaşırım. Dcdan yazan insanlara sürekli yardımcı olurum bir mesaja dönmemezlik yapmam. Asla bir insana kötülük yapmayacak bir karakterdeyim taki bir insanın sınırları aşılana kadar. Gerçekten yazık diyorum hiç bir şey diyemiyorum. Gerçekten ya bir dost ya da başka bir şey olarak görün beni ve bu ortamda kendinize iyi dostlar edinin. En azından bir dost tavsiyesi vermek istedim.

Dosyaların içerisinde hiç bir eksik bulunmuyor, libcryptopp build edin ve lib içerisine atın, sorunsuz sıkıntısız tamamen güvenebileceğiniz bir alt yapı olarak kullanın.

13.1 BSD, 5.6 SQL

Source-Client

ServerFiles

Yakın zaman içerisinde resim paylaşacağım.

Dosyaları tek tek ayarlayıp bıraktım. İçerisine bat dosyası ile build alabileceğiniz dosyası da bıraktım. Tamamen temiz ve kullanabileceğiniz bir alt yapıdır.
Full yang eklenmemiş ve eklemek istemeyenler için bu konudaki files kullanıla bilir. full yang istiyorum derseniz de Konu Bağlantısı
1696291902119.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri