- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 602
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Yazdığın Yazıda Sakat Diye Yazdığın Kişi Benim Ali. Benim Hastalıklarımla Dalga Geçeceksen Eğer Sosyal Medyada Değil Hakim Karşısında Görüşelim İstersen. ? Böyle Birşey Yazman Bile Karakterinin Ne Kadar aşağılarda olduğunu Gösterir Daha Fazla Alçalmadan Buradan Git Bence..borca files alipta çalışamıyorum sakatim diyene bak sen yalama bukadar motoru aşağı indirirsin
- Konular
- 129
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,310
- DevLira
- 225
Otur haline acı warez etmedigim dosyaları kendi elinle kendin warez ettin yazık sana .
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,251
- DevLira
- 11
argolu küfürlü konuşmaya devam ederseniz uyarmayacağım.İşlem yapacağım.
- Konular
- 24
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 217
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 5,932
- DevLira
- 43
Full yang eklenmemiş ve eklemek istemeyenler için bu konudaki files kullanıla bilir. full yang istiyorum derseniz de Konu BağlantısıMerhabalar,
Öncelikle daha demin açılan konudaki şahıs ile alakalı sadece konuşmam gereken az bir lafım var,
Bu eleman ile aramızda bir süre samimiyet geçti ben bunu aldım kendi ortamıma soktum güldük eğlendik arkadaş olduk çalıştık vs vs. Yakın zaman da acil bir nakit ihtiyacım oldu ve "arkadaşım" olduğu için kendisinden biraz nakit yardımı istedim. Başım zordaydı istemek zorunda kaldım neden ondan istedim çünkü hani sonuç olarak arkadaş dediğiniz bir insan ve en azından yardım edebileceğini düşündüğünüz birisidir değil mi? Ne yazık ki böyle insanlar var ne kadar alçakca ne kadar zavallıca konuşma varsa hepsini söyleyip üstüne birde benden hiç bir şey almamış gibi laf yapıyor. Benden kendini "borç" files aldı evet inandırıcı değil ama borç olarak files aldı. Ve bunun üzerine benim bu insana söylediğim laf şuydu,
eğer paran yoksa en azından kendini derde sokmayacak kadar olan miktarı at cebine sigara parası koy ben sana güveniyorum sorun yok sonra da atarsın dedim.
Bakın yakın olarak tanıyan veya benden yardım isteyen çoğu insan bilir ki herkese elimden geldiği kadar yardım ederim, dosya paylaşırım, muhabbet ederim her zaman samimice yaklaşırım. Dcdan yazan insanlara sürekli yardımcı olurum bir mesaja dönmemezlik yapmam. Asla bir insana kötülük yapmayacak bir karakterdeyim taki bir insanın sınırları aşılana kadar. Gerçekten yazık diyorum hiç bir şey diyemiyorum. Gerçekten ya bir dost ya da başka bir şey olarak görün beni ve bu ortamda kendinize iyi dostlar edinin. En azından bir dost tavsiyesi vermek istedim.
Dosyaların içerisinde hiç bir eksik bulunmuyor, libcryptopp build edin ve lib içerisine atın, sorunsuz sıkıntısız tamamen güvenebileceğiniz bir alt yapı olarak kullanın.
13.1 BSD, 5.6 SQL
Source-Client
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ServerFiles
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yakın zaman içerisinde resim paylaşacağım.
Dosyaları tek tek ayarlayıp bıraktım. İçerisine bat dosyası ile build alabileceğiniz dosyası da bıraktım. Tamamen temiz ve kullanabileceğiniz bir alt yapıdır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)