Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
usr/game/share/locale/turkey" dizinine girin, "mob_drop_item.txt" dosyası üzerinden düzenlemek istediğiniz bossun kodunu yazın. Notepad++ ile açmaya özen gösterin.Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
boss leveli ile senin kestiğin level arasında fark olabili bu durumda atmıyor olabilir. navicat > mob_proto slot levelini yükseltirseniz sorun çözülücektir. onun haricinde sadece sandik düşmesini istiyorsanız direk mob_proto da drop_item adlı tablodanda ekleyebilirsiniz ilgili sandığı ve mob_drop_item adlı dosyanızdaki kodlar hatalı olabilir iletirseniz burdan yardımcı olabilirim.Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?