noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Bossa item ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaan0124xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    metin2
Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?

Çözüm
Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
usr/game/share/locale/turkey" dizinine girin, "mob_drop_item.txt" dosyası üzerinden düzenlemek istediğiniz bossun kodunu yazın. Notepad++ ile açmaya özen gösterin.

Ek olarak mobun limitini arttırın. Örnek veriyorum 90 yazıyorsa 90 levelde düşer.
usr/game/share/locale/turkey" dizinine girin, "mob_drop_item.txt" dosyası üzerinden düzenlemek istediğiniz bossun kodunu yazın. Notepad++ ile açmaya özen gösterin.

Ek olarak mobun limitini arttırın. Örnek veriyorum 90 yazıyorsa 90 levelde düşer.

Çözüm
mob_drop_item.txt dosyasında sadece istediğiniz slotların içeriğini düzenlersiniz special_item.txt ise oyuna eklediğiniz sandığın içine item eklersiniz.

1695342912041.png

vnum 38051 mesela alta sırayla şebnem koymuşum sıraya dikkat et ve 16 72730 1 1000
16 sıra olur yanındaki vereceğin item kod yanındak kaç adet çıksın onun yanındaki yani en son yüzde kaç oranla çıksın

bu dosya special_item_group.txt dosyasıdır istediğin sandığa item eklersin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri