Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
usr/game/share/locale/turkey" dizinine girin, "mob_drop_item.txt" dosyası üzerinden düzenlemek istediğiniz bossun kodunu yazın. Notepad++ ile açmaya özen gösterin.Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
usr/game/share/locale/turkey" dizinine girin, "mob_drop_item.txt" dosyası üzerinden düzenlemek istediğiniz bossun kodunu yazın. Notepad++ ile açmaya özen gösterin.Merhaba kolay gelsin benim svde mesela Meley çağırıyorum boss kestikten sonra item atmıyor içi boş filezilladan Bossa Meley sandığı ekliyorum root atıyorum putyyden olmuyor Bossa sandık eklenmiyor düşebilecek item yok diyor neden ?
Yapıyorum olmuyor rica etsem örnek atarmısın ?mob_drop_item.txt dosyasında sadece istediğiniz slotların içeriğini düzenlersiniz special_item.txt ise oyuna eklediğiniz sandığın içine item eklersiniz.