HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fossil Games tarafından geliştirilen Sunshine Manor, eğlenceli bir bulmaca çözme unsuru içeren 8 bitlik, kana bulanmış bir korku RPG'sidir. Bu, 2016'daki Camp Sunshine'ın ön bölümüdür ve selefinin tonunu ve hikayesini oldukça iyi bir şekilde belirliyor. Henüz Camp Sunshine'ı oynamadım, bu yüzden seriyi Kronolojik Sırayla oynamaya karar verdim.
Sahip olduğunuz sınırlı görüş sizi gerçekten oyunun içine çekiyor ve neredeyse sizi korkutacak hiçbir şeyin dışarı fırlamadığından emin olmak için her köşeyi kontrol etme isteği uyandırıyor. Müzik aynı zamanda korku temasıyla da çok iyi bir bağ kuruyor, 80'lerin synthwave korku filmi girişini düşünün. Fossil Games'ten geliştiriciler Paul ve Josh, gerçekten harika bir deneyim oluşturmak için ellerindeki her ortamı bir araya getirerek harika bir iş çıkardılar.
Toplamda oyunu tamamlamam 3 saatten az sürdü. Bu oyunu, hâlâ oyun oynamayı seven, ancak bazı yeni AAA oyunları için gereken 100'lerce saat olmasa bile 10'lara taahhüt edemeyen, yoğun bir yaşam tarzına sahip birine şiddetle tavsiye ediyorum. Sunshine Manor, Camp Sunshine'a doğru harika bir adım oldu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)