Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 Pointer Bulma ( Ücretli Mukabilinde )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hayvanlar26123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hayvanlar26123

Level 1
Üye
Konular
10
Online süresi
6d 8h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 9 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
34
MmoLira
2,035
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar. Hayırlı günler. Normal pvp serverlerindeki exe ile Metin2TR serverindeki exe aynı olmuyor. Bu sebebten piyasadaki Dump denilen Pointer bulucular Metin2TR'de geçerli olmuyor. Zamanında Knight koxp ile çok uğraştım. Koxp'a az biraz aşinalık var ama metin2'de yeniyim. ( Oyunu dahi düzgün bilmiyorum bir arkadaş lafı ile başladım. Sadece benimki hobi ) (Vb6)

Genel olarak öğrenmek istediklerim;

Saldırı Speed Hack ( Bulunuyor ancak sabitlenmiyor sürekli değişiyor)
Wall Hack Pointer & Offseti ( Anlatımları var ancak anlatan herkes ezber üstüne yaptığı için istediğim sunucuda denilen taktik geçerli olmuyor.)
ClosePick Pointeri
Mobların Koşarak Üstüne Gelmesi
( Cesaret pelerini gibi. İsmini tam bilmiyorum anlamışsınızdır büyük ihtimalle. )

Şuan için bunlara ihtiyacım var. Aklınızda herhangi bir cüzi miktar var ise bunu özelden yazabilrsiniz. Bunu Para karşılığı olarak değil el emeği olarak görün. forumda bunun için var sonucta bir arada bir yerlere varmak. Böyle bir konu açmam yasak mı bilmiyorum. Forumda yeniyim.

Not : İnternetten bakarak öğrenebilrsin diyebilirsiniz ancak dediğim gibi yapan kişiler ezbere yapmış. Belli 1 string'i aratıyorlar aha bunun üstü mov ecx pointer oluyor diyor geçiyor. (Knight'de bende öyleydim. Kendimden biliyorum.) Benim gerçek anlamda Bunların nasıl bulunduğunu öğrenmek istiyorum. ( Hiç Yoksa Yerlerini bilmek istiyorum. )

Not2 : C++ ' ilede aram yok send paketini Vb6 ya geçirme gibi lüksüm olmadığı için mecbur bunu kullanmak zorundayım. Zaten Hali hazırda piyasada source ve kod mevcut.

Not3 : Amacım bu işten herhangi kar gütmek değildir. Dediğim gibi öğrenip ilermek hoşuma gidiyor.

C++ XE8 ( Knight'den kalma 1 source üstünden ilerlemeye çalışıyorum.)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Attan inip binme/ışınlanma gibi durumlarda instance yenileniyor. Bu yüzden eski haline dönüyor saldırı hızın. While döngüsünde sürekli yazarsan sorun çıkmaz ama sleep atmayı unutma çok yorar. Pickcloseitem ve dediğin gibi mobları üstüne koşturtmak için internal kullanmak gerekli. Bu söylediğin fonksiyonlar memoryde herhangi bir addressi değiştirmekle maalesef çağırılmıyorlar. En kısa zamanda C++ veya Rust öğrenmeni tavsiye ederim. External her zaman kısıtlayıcı olacak.
Attan inip binme/ışınlanma gibi durumlarda instance yenileniyor. Bu yüzden eski haline dönüyor saldırı hızın. While döngüsünde sürekli yazarsan sorun çıkmaz ama sleep atmayı unutma çok yorar. Pickcloseitem ve dediğin gibi mobları üstüne koşturtmak için internal kullanmak gerekli. Bu söylediğin fonksiyonlar memoryde herhangi bir addressi değiştirmekle maalesef çağırılmıyorlar. En kısa zamanda C++ veya Rust öğrenmeni tavsiye ederim. External her zaman kısıtlayıcı olacak.

Cevap için teşekkürler.
Bu konu her daim güncelldir. ulaşabilirsiniz.

Konu Gunceldir Ayrıca enerji Botu içinde gecerlidir dediklerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri