mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çalışmıyor MOBİLE2 Global Hack İlk Paylaşım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PatroeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu luna dedigin youtubeye bi video atmiş link paylaşmiş ama klasör içinde dump uzantili dosyalar var yapamadim yani :D yapim videosuda çekmemiş
Luna dosyaları hile kodlayanlar için paylaşıyor bilgin yoksa yapamazsın zaten oyunun dumper dosyaları onlar ben bile anlamıyorum maalesef

baska forumdan almişsin dedigin paylasim o foruma düşmeden önce javax'a da ben verdim o forumdaki en iyi java kodlamacisida benim arkadaşim zaten senin aksine o bana ödeme yapti o dosyalar ve entegre için :D ve cogu yabanci forumlarda 2008den beri aktifim sen daha bu forumda bile 7 yıllıksın ben senin yaşina yakın zamandır o bahsettigin yabancı kaynak forumlarında international işler yapiyorum unreal engine 4 dumper bulsana bakalim bulabiliyor musun :D bu şekilde java ile kod çikartip yazabiliyor musun? :D o dumper dosyasi dedigin dosyalarin içerisinde senin cheat enginede arayip bulamadigin kodlar var o gönderdigim dosyalarin içerisinde ki kodlari programa dökecek luna dedigin kişi için bile zor :D 1 ayini harcar belki sadece dumpdan ibaret degil lale entegre dosyasi var içerisinde :D sen sağda solda konu açip milletten basit 4 kod yazmayi c++ da öğrenmeye daha yeni başlamişsin yabanci forumlarda beni herkes taniyor girip konu açtigin forumlara bak kaç senedir o forumlardayim gör :D osuruk seni önce başkası üzerinden prim yapmamayi öğren cheat enginede yapabilecek şeyleri de milleti enayi yerine koyup satmaya calismanda komik tek akıllı sensin memlekette :D hayatında hiç unreal engine 4'e kod yazdin mi kodu yazmayi geçtim programa bile dökemezsiniz o attigim kodlari tek bildiginiz basit c++ cheat engine pointer bulam programa dökem :D burada enayi bulursun dolandırırsın max işin bu senin
ahahahahaha gördüm gördüm parayla satan varsa alırım yada programa dökmeyi bilen varsa bilmem ne SAdasdqwqwe yürü git işine be abim :D kimse bilmezmiş daha dün forumdan ban yedin gelmiş ağlıyosun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri