B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor MOBİLE2 Global Hack İlk Paylaşım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PatroeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu luna dedigin youtubeye bi video atmiş link paylaşmiş ama klasör içinde dump uzantili dosyalar var yapamadim yani :D yapim videosuda çekmemiş
Luna dosyaları hile kodlayanlar için paylaşıyor bilgin yoksa yapamazsın zaten oyunun dumper dosyaları onlar ben bile anlamıyorum maalesef

Luna dosyaları hile kodlayanlar için paylaşıyor bilgin yoksa yapamazsın zaten oyunun dumper dosyaları onlar ben bile anlamıyorum maalesef
knkm bu senin paylaştigin saldiri hizi hizli vuruyor demi ? bide bota birakabiliyoz mu

baska forumdan almişsin dedigin paylasim o foruma düşmeden önce javax'a da ben verdim o forumdaki en iyi java kodlamacisida benim arkadaşim zaten senin aksine o bana ödeme yapti o dosyalar ve entegre için :D ve cogu yabanci forumlarda 2008den beri aktifim sen daha bu forumda bile 7 yıllıksın ben senin yaşina yakın zamandır o bahsettigin yabancı kaynak forumlarında international işler yapiyorum unreal engine 4 dumper bulsana bakalim bulabiliyor musun :D bu şekilde java ile kod çikartip yazabiliyor musun? :D o dumper dosyasi dedigin dosyalarin içerisinde senin cheat enginede arayip bulamadigin kodlar var o gönderdigim dosyalarin içerisinde ki kodlari programa dökecek luna dedigin kişi için bile zor :D 1 ayini harcar belki sadece dumpdan ibaret degil lale entegre dosyasi var içerisinde :D sen sağda solda konu açip milletten basit 4 kod yazmayi c++ da öğrenmeye daha yeni başlamişsin yabanci forumlarda beni herkes taniyor girip konu açtigin forumlara bak kaç senedir o forumlardayim gör :D osuruk seni önce başkası üzerinden prim yapmamayi öğren cheat enginede yapabilecek şeyleri de milleti enayi yerine koyup satmaya calismanda komik tek akıllı sensin memlekette :D hayatında hiç unreal engine 4'e kod yazdin mi kodu yazmayi geçtim programa bile dökemezsiniz o attigim kodlari tek bildiginiz basit c++ cheat engine pointer bulam programa dökem :D burada enayi bulursun dolandırırsın max işin bu senin
ahahahahaha gördüm gördüm parayla satan varsa alırım yada programa dökmeyi bilen varsa bilmem ne SAdasdqwqwe yürü git işine be abim :D kimse bilmezmiş daha dün forumdan ban yedin gelmiş ağlıyosun :D

Paylaşım için teşekkürler, exe total tarama olması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri