baska forumdan almişsin dedigin paylasim o foruma düşmeden önce javax'a da ben verdim o forumdaki en iyi java kodlamacisida benim arkadaşim zaten senin aksine o bana ödeme yapti o dosyalar ve entegre için

ve cogu yabanci forumlarda 2008den beri aktifim sen daha bu forumda bile 7 yıllıksın ben senin yaşina yakın zamandır o bahsettigin yabancı kaynak forumlarında international işler yapiyorum unreal engine 4 dumper bulsana bakalim bulabiliyor musun

bu şekilde java ile kod çikartip yazabiliyor musun?

o dumper dosyasi dedigin dosyalarin içerisinde senin cheat enginede arayip bulamadigin kodlar var o gönderdigim dosyalarin içerisinde ki kodlari programa dökecek luna dedigin kişi için bile zor

1 ayini harcar belki sadece dumpdan ibaret degil lale entegre dosyasi var içerisinde

sen sağda solda konu açip milletten basit 4 kod yazmayi c++ da öğrenmeye daha yeni başlamişsin yabanci forumlarda beni herkes taniyor girip konu açtigin forumlara bak kaç senedir o forumlardayim gör

osuruk seni önce başkası üzerinden prim yapmamayi öğren cheat enginede yapabilecek şeyleri de milleti enayi yerine koyup satmaya calismanda komik tek akıllı sensin memlekette

hayatında hiç unreal engine 4'e kod yazdin mi kodu yazmayi geçtim programa bile dökemezsiniz o attigim kodlari tek bildiginiz basit c++ cheat engine pointer bulam programa dökem

burada enayi bulursun dolandırırsın max işin bu senin