Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Altın Konu Re:Turn 2 – Runaway İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 173

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

199f1feab6c9e7690.jpg

Re:Turn 2 – Runaway, Red Ego Games'in 2D yandan kaydırmalı bulmaca korku oyunudur. Oyun 28 Ocak 2022'de piyasaya sürüldü ve 2020 orijinal Re:Turn – One Way Trip oyununun devamı niteliğindedir. Re:Turn 2'nin hikayesi, Saki ve nişanlısı Sen'in, Ayumi adında küçük bir kızın şeklini alan kötü bir ruhun musallat olduğu terk edilmiş bir trende mahsur kaldığı ilk oyunun başladığı andan itibaren devam ediyor. Görünüşte Sen ele geçirilmiştir ve Saki'yi öyle korkutur ki, neler olduğunu anlamaya ve arkadaşlarını bulmaya çalışır.

2aac0545fccdbbe4a.jpg

Re:Turn – One Way Trip'in en beğendiğim yönlerinden biri ses tasarımıydı ve aynı ürkütücü efektlerin burada da mevcut olması beni memnun etti. Ben surround sesli oyunlara alışkınım ama bu Re:Turn oyunlarındaki sesler o kadar doğru ki sanki etrafınızda, oyun odanızda oluyormuş gibi hissettiriyor. Müzik her zamanki gibi gergin ve trenin karanlık koridorlarına ve tepede şimşek çakan aşırı büyümüş orman alanlarına mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu iki oyunda ruh hali ve ton iyi işlendi. Her iki oyunda da her bölümde çözülmesi gereken bulmacalar var; ancak bir süre 5. bölüm bulmacasında takılıp kaldım ve Steam forumlarından biraz yardım almak zorunda kaldım. Ayrıca oyunu oynarken bazı hatalar oluştu, ancak geliştiriciler oldukça hızlı yanıt verdi ve bir sonraki yama için bunlar üzerinde çalışıyorlar.

3a308daa8e190feed.jpg

Oynanış açısından, tren odalarını ve kullanılacak eşyaların dolaplarını keşfediyorsunuz. Envanterinizdeki öğeleri inceleyebilir, ancak anahtarın dışındaki kod gibi bariz bilgiler bize gösterilse de bunları döndüremezsiniz. Envanterdeki eşyaları birleştirip oyun içindeki etkileşim noktasının üzerinde dururken kullanabiliriz. Kullanma veya birleştirme girişiminiz başarısız olduğunda duyulabilir bir ses duyulur; bu da hızlı bir şekilde ilerleyebilmeniz için iyi bir geri bildirimdir.

4c25e57f3961306b5.jpg

El feneri, loş koridorları ve dış manzaraları aydınlatan en güvenilir aracımdı. Re:Turn 2 – Runaway'de 'Z'ye basarak geçiş yapabileceğimiz bir tür kamera aksesuarı olan UV lens buluyoruz. Bu mor bir parıltı yayar ve arkadaşlarınızın geride bıraktığı yeni ipuçlarını bulmanızı sağlar, yoksa bunlar başka biri tarafından bırakılmış olabilir mi? Bu UV filtresi açıkken, yakınlarına yaklaştığınızda yeni ilgi çekici noktalar parlayacak ve bu da bir ipucunu veya bir günlük girişini ortaya çıkaracaktır. Bununla birlikte, UV filtresi normal nesnelerle etkileşim yeteneğini ortadan kaldırır ve bunun tersi de geçerlidir. Trenin uzun kısımlarında veya dışarıda, çoğu zaman önce normal el feneriyle arama yapmak zorunda kalıyordum, ardından hiçbir ipucunu kaçırmadığımdan emin olmak için geriye doğru takip edip UV filtresiyle arama yapmak zorunda kalıyordum. Biraz hantal oldu ama çok şükür ki her bölümde oynanabilir bölümler çok uzun değil.

56593a50cd78d91fa.jpg

Genel olarak, Re:Turn 2 – Runaway, ürkütücü gerilim ortamındaki harika hikaye anlatımının devamı niteliğindedir ve grafik ve ses iyileştirmeleri dikkat çekicidir. İlkini oynamadan da bunu oynayabilirsiniz ancak Re:Turn – One Way Trip oynadıysanız karakterler arasındaki bağlantılar daha anlamlı olacaktır. Toplamda sekiz bölüm var ve her biri yaklaşık 30-45 dakika sürdü, bu da bana çok uygun geldi; ancak bu sizin ilk Re:Turn deneyiminizse tüm bulmaca mekanizmalarını öğrenmeniz daha uzun sürebilir. Harika bir oyun ve 2D bulmaca oyunu hayranlarına tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri