- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@TheAdmin33 öyle yapinca hata alma sebebin player tablonda karakterlerin olması çarlari silip dedigi gibi yaparsan sorunsuz eklenir. de senin yazdıgın yorum daha mantikli tabi herkes çarlarini silmek istemeyebilir.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 287
- DevLira
- 3
Sence benim hatam neyden kaynaklanıyor?@TheAdmin33 öyle yapinca hata alma sebebin player tablonda karakterlerin olması çarlari silip dedigi gibi yaparsan sorunsuz eklenir. de senin yazdıgın yorum daha mantikli tabi herkes çarlarini silmek istemeyebilir.
- Konular
- 93
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 8,604
- DevLira
- 21
Oradaki buton otomatik olarak tamamlama butonu değil, görevlerin bittikten sonra vereceğin hediyelerin gösterildiği ve bastığında alacağın kısım. Yani oraya bir kaç eşya ekledikten sonra deneyebilirsin. Ve sonra bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım uzun bir sistem sonuç olarak eksiklik yaptığın yerler olabilir tekrar kontrol edebilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 99673
Otomatik olarak tamamlayınca vermesi gerekmiyor mu acaba? butona da tıklıyorum vermiyor ve ara sıra battle pass eşyası isteyip duruyor.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 287
- DevLira
- 3
Hmm, diyorsun ki o kısma henüz eşya eklemediğim için bu sorunu yaşıyor olmam olası. Senin anlatımınla birebir uyguladım, yanlış yapacağımdan değil ama bu mevzuyu biraz açabilir misin rica etsem hangi dosyadan ekliyoruz eşyaları acaba? şimdiden teşekkürler .Oradaki buton otomatik olarak tamamlama butonu değil, görevlerin bittikten sonra vereceğin hediyelerin gösterildiği ve bastığında alacağın kısım. Yani oraya bir kaç eşya ekledikten sonra deneyebilirsin. Ve sonra bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım uzun bir sistem sonuç olarak eksiklik yaptığın yerler olabilir tekrar kontrol edebilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)