HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet dediğin gibi forumdaki mphlvn filesini kurmuştum ama onda bile fonksiyon gizlenmiş. Forumda sssman nickli birisi client tabanlı olarak paylaşmış bi ara yapmıştım ama videosu kaldırıldığı için tekrar bulamıyorum onu denedin mi hiçSabit bir değer oluyor kendisi benim bildiğim kadarıyla daha profesyonel kişiler projelerinde buna kademe eklemesi yapabiliyorlar hızını vesayre ama benim bildiğim kadarıyla sabit bir değerde çalışıyor ve ayrıca bu fonksiyon bazı serverlerde cheat enginede bulunmuyor gizlenmiş halde bende bu gizliliği. Çözmek istiyorum onun üzerinde çalışıyorum ve maalesef bu sektörde kimse kimseye yardımcı olmuyor
Öğreniyoruz dostumqaweoqjewqwe reis bukadar kolay olsa keşke fonksiyonları bulup çağırtman lazım değer değiştirme işi basit hileler için oluyor sadece
ssmanın video arşivi var bende belki indirnişimdir o videoyuÖğreniyoruz dostum
Varsa cok iyi olur yassmanın video arşivi var bende belki indirnişimdir o videoyu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)