Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar iyi forumlar rascal anticheat için bypss lazım yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba
Merhaba nasıl bir bypass ? Bypass yapmana gerek yok zaten herşey çalışıyor kankamerhaba arkadaşlar iyi forumlar rascal anticheat için bypss lazım yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba
Son düzenleme:
muhtemelen arkadaş yetkilerden dolayı handle alamıyor o yüzden bypass diye yazmış konu başlığınaMerhaba nasıl bir bypass zaten herşey çalışıyor kanka ?
Yeni bir servere baktım rascal antivehat diye koruma sistemi var oyunda bunun için bypass arıyorum yardıma ihtiyacım olan konu buMerhaba nasıl bir bypass zaten herşey çalışıyor kanka ?
arkadaşta demek istiyor ki bypass yapmanıza gerek yok herşey çalışıyor zaten orada tek ihtiyacınız olan şey tespit edilmeyen bir cheat engineYeni bir servere baktım rascal antivehat diye koruma sistemi var oyunda bunun için bypass arıyorum yardıma ihtiyacım olan konu bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)