SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Altın Konu Full Yang Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
ben işlem yapmazsın demedim zaten önce indirir sonra kapatırsın dedim... yanlış şeye itiraz ettin xd. okuma yazma bilmeyen adminlere sahip olmak zor mu ? @Tunga
Yoo ben doğru olanı söyledim. Yani senin düzen bozma gibi bir yapın olduğu için şimdiden uyardım. Yanlış falan anlamadım vitesi geriye çekip şikayet etmeye çalışma! benimle bir derdin varsa kırmızı adminlerle konuşabilirsin. Bir hatam varsa seve seve görevi teslim edebilirim.

Yoo ben doğru olanı söyledim. Yani senin düzen bozma gibi bir yapın olduğu için şimdiden uyardım. Yanlış falan anlamadım vitesi geriye çekip şikayet etmeye çalışma! benimle bir derdin varsa kırmızı adminlerle konuşabilirsin. Bir hatam varsa seve seve görevi teslim edebilirim.
yav sen hala yazdığımı okumadan konuşuyorsun, sana diyorum ki orjinal ikarusu ya da martysama filesi hangisiyse artık paylaşsam önce indirirsin sonra konuyu kapatırsın diyorum. önce kendi cebine alırsın konu içerğini ama sonra kimse almasın diye kapatırsın. yetişemezsende konu geçmişinden alırsın diyorum. buna itiraz etmeyip laf bile söylemiyorsun. demekki sen böyle birisin harbi doğru bilmişim. ya da yazdıklarımı anlayacak kapasiten yok okuma yazman yok.

yav sen hala yazdığımı okumadan konuşuyorsun, sana diyorum ki orjinal ikarusu ya da martysama filesi hangisiyse artık paylaşsam önce indirirsin sonra konuyu kapatırsın diyorum. önce kendi cebine alırsın konu içerğini ama sonra kimse almasın diye kapatırsın. yetişemezsende konu geçmişinden alırsın diyorum. buna itiraz etmeyip laf bile söylemiyorsun. demekki sen böyle birisin harbi doğru bilmişim. ya da yazdıklarımı anlayacak kapasiten yok okuma yazman yok.
Seninle polemiğe girmiyeceğim. Böyle hakaret etmeye de devam etme herşey senin elini altındaki klavye gibi degil. Sen beni anlamak istemiyorsun. Olay bundan ibaret ! Ve daha fazla devam etme.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri