xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Altın Konu Full Yang Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buna ne şüphe kurallara aykırı davrananlara uyarı yapmak işiniz lakin bu şekilde halkın içinde uyarıda bulunmanız sadece o kişiye değil herkese uyarı niteliğinde olur. Üstü kapalı bir şekilde iyiymiş görünse de olayın derinliğini ve yaptığınız hareketin sonuçları çok vahim olabilir. Sizi uyarmak haddim değil. Bu görüşümü yönetiminizdeki başka arkadaşla da paylaştım. Çünkü çok baskıcı bir yönetim görüyorum. Biz bu baskıyı hissetmeden özgürce bir yaşam ortamı istiyoruz. Bir zamanlar içinizde olduğumu da hatırlıyorum ancak o zamanlarda ben böyle bir baskı hissetmemiştim. Belki de taraf değiştirince hissediyoruzdur bilemiyorum.
Maviş amacım kesinlikle Kimseyi Kısıtlamak(tehdit etmek) falan degil ama bende iğneleyici laflardan sıkıldım. Hasana arkadaşımız yine bir munzurluk peşinde herzamanki olduğu gibi "Koşa Koşa gider kapatırsın" konuyu diyor. Bu benim görevim Aykırı bir durum varsa kapatırım. Burda Dosya satışı yapan arkadaşlarımız var. Hepsini güvende tutmak için sende biliyorsun ki en şaffaf şekilde davranmaya çalışıyoruz. Burası zaten özgür bir forum, hertürlü tartışmaya yardımlaşmaya herzaman açığım. Biride cıkıp diyemez ki haruna yazdım yardımcı olmadı diye, üyelerle bire bir irtibat kuruyorum yönetime ilk girdiğimden itibaren herkese kapım açık. Küfür, Argo vs olmadığı sürece için rahat olsun senin nezdinde herkesin.

Maviş amacım kesinlikle Kimseyi Kısıtlamak(tehdit etmek) falan degil ama bende iğneleyici laflardan sıkıldım. Hasana arkadaşımız yine bir munzurluk peşinde herzamanki olduğu gibi "Koşa Koşa gider kapatırsın" konuyu diyor. Bu benim görevim Aykırı bir durum varsa kapatırım. Burda Dosya satışı yapan arkadaşlarımız var. Hepsini güvende tutmak için sende biliyorsun ki en şaffaf şekilde davranmaya çalışıyoruz. Burası zaten özgür bir forum, hertürlü tartışmaya yardımlaşmaya herzaman açığım. Biride cıkıp diyemez ki haruna yazdım yardımcı olmadı diye, üyelerle bire bir irtibat kuruyorum yönetime ilk girdiğimden itibaren herkese kapım açık. Küfür, Argo vs olmadığı sürece için rahat olsun senin nezdinde herkesin.
Haklısın emek hırsızlığına tavrınızı destekliyorum. Lakin ben yönetimdeki birçok arkadaşın bu şekilde davranışlarına şahit olduğum için artık bir noktada bir şeyler söylemek istedim. Çünkü bu gördüklerim sadece bir kişiden ibaret değil. Çünkü yönetime katılan insanlar kendilerini otorite sahibi olduklarını, diğer insanlar üzerinde yönetme ve baskıcı bir tavır sergileme eğilimi gösteriyorlar. Oysaki onların bizlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Zira bu forumdaki her üye aynı olduğu kanaatindeyim. Tek farkımız bazılarımız sorumluluk üstleniyor.

Haklısın emek hırsızlığına tavrınızı destekliyorum. Lakin ben yönetimdeki birçok arkadaşın bu şekilde davranışlarına şahit olduğum için artık bir noktada bir şeyler söylemek istedim. Çünkü bu gördüklerim sadece bir kişiden ibaret değil. Çünkü yönetime katılan insanlar kendilerini otorite sahibi olduklarını, diğer insanlar üzerinde yönetme ve baskıcı bir tavır sergileme eğilimi gösteriyorlar. Oysaki onların bizlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Zira bu forumdaki her üye aynı olduğu kanaatindeyim. Tek farkımız bazılarımız sorumluluk üstleniyor.
Tabikide bu konuda tam olarak destekliyorum. Böyle bir sorun varsa gördüğün lütfen benimle irtibat'a geç beraber bakalım.

Her yönetim üyesi normal üyeden farklı degildir. Sadece yönetim üyeleri bazı sorumlulukları sırtlamışlardır. Mavişinde dediği gibi.

en "şaffaf" şekilde çalışmaya devam harun laflarımı yanlış anlamaya da devam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri