HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
olsa paylaşırdımda sen koşa koşa indirip sonra konuyu kapatırdın.Bence sen paylaşabilirsin.
Forum kurallarına aykırı paylaşım yapan babam bile olsa işlem yaparım. !olsa paylaşırdımda sen koşa koşa indirip sonra konuyu kapatırdın.
Arkadaşlar sabittekiyle bunun içeriğinin farklı olduğunu görebilirsiniz her şeye uyarlama var daha ve eksik değil çünkü daha önce bu dosya bende vardı
Buna ne şüphe kurallara aykırı davrananlara uyarı yapmak işiniz lakin bu şekilde halkın içinde uyarıda bulunmanız sadece o kişiye değil herkese uyarı niteliğinde olur. Üstü kapalı bir şekilde iyiymiş görünse de olayın derinliğini ve yaptığınız hareketin sonuçları çok vahim olabilir. Sizi uyarmak haddim değil. Bu görüşümü yönetiminizdeki başka arkadaşla da paylaştım. Çünkü çok baskıcı bir yönetim görüyorum. Biz bu baskıyı hissetmeden özgürce bir yaşam ortamı istiyoruz. Bir zamanlar içinizde olduğumu da hatırlıyorum ancak o zamanlarda ben böyle bir baskı hissetmemiştim. Belki de taraf değiştirince hissediyoruzdur bilemiyorum.Forum kurallarına aykırı paylaşım yapan babam bile olsa işlem yaparım. !
mantıklıBence sen paylaşabilirsin.
paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)