darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Altın Konu Full Yang Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Forumda çok nadir raslanan full yang sistemi :)
Elimde duruyordu paylaşmak istedim. Sistem bana ait degildir sorunu varmı bilmiyorum.

unknown.png

Ekli dosyalar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Haklısın emek hırsızlığına tavrınızı destekliyorum. Lakin ben yönetimdeki birçok arkadaşın bu şekilde davranışlarına şahit olduğum için artık bir noktada bir şeyler söylemek istedim. Çünkü bu gördüklerim sadece bir kişiden ibaret değil. Çünkü yönetime katılan insanlar kendilerini otorite sahibi olduklarını, diğer insanlar üzerinde yönetme ve baskıcı bir tavır sergileme eğilimi gösteriyorlar. Oysaki onların bizlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Zira bu forumdaki her üye aynı olduğu kanaatindeyim. Tek farkımız bazılarımız sorumluluk üstleniyor.
Tabikide bu konuda tam olarak destekliyorum. Böyle bir sorun varsa gördüğün lütfen benimle irtibat'a geç beraber bakalım.

Her yönetim üyesi normal üyeden farklı degildir. Sadece yönetim üyeleri bazı sorumlulukları sırtlamışlardır. Mavişinde dediği gibi.
Yoo ben doğru olanı söyledim. Yani senin düzen bozma gibi bir yapın olduğu için şimdiden uyardım. Yanlış falan anlamadım vitesi geriye çekip şikayet etmeye çalışma! benimle bir derdin varsa kırmızı adminlerle konuşabilirsin. Bir hatam varsa seve seve görevi teslim edebilirim.
yav sen hala yazdığımı okumadan konuşuyorsun, sana diyorum ki orjinal ikarusu ya da martysama filesi hangisiyse artık paylaşsam önce indirirsin sonra konuyu kapatırsın diyorum. önce kendi cebine alırsın konu içerğini ama sonra kimse almasın diye kapatırsın. yetişemezsende konu geçmişinden alırsın diyorum. buna itiraz etmeyip laf bile söylemiyorsun. demekki sen böyle birisin harbi doğru bilmişim. ya da yazdıklarımı anlayacak kapasiten yok okuma yazman yok.
max yang diğer max yanglardan ne kadar farklı olabilir ki ? sonuçta değişmesi gereken yer hep aynı. bir yerde BYTE gold ise atıyorum long gold yapıyoruz mesela. şimdi sabitteki sistemde aynı değişikliği yapıyor bu da. bilemiyorum ne kadar gerekliydi paylaşmak. ikarusta da herkes hata alıyor birisi orjinalini paylaşsa keşke...

max yang diğer max yanglardan ne kadar farklı olabilir ki ? sonuçta değişmesi gereken yer hep aynı. bir yerde BYTE gold ise atıyorum long gold yapıyoruz mesela. şimdi sabitteki sistemde aynı değişikliği yapıyor bu da. bilemiyorum ne kadar gerekliydi paylaşmak. ikarusta da herkes hata alıyor birisi orjinalini paylaşsa keşke...
Bence sen paylaşabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri