Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Altın Konu Bear and Breakfast İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

16971b88fb8f40050.jpg

Bear and Breakfast'ın nostaljik klasik çizgi film tarzı, şüphesiz oyunun en sevdiğim yanıydı. Kullanıcı arayüzü temiz bir şekilde tasarlanmış ve anlaşılması ve kullanılması kolay, tüm karakter kadrosunun karakter tasarımı mükemmel ve genel ses tasarımı tüm bunları muazzam bir şekilde tamamlıyor.

2.png

En son ne zaman bir oyunda açtığım her kıyafeti denemek için bu kadar uzun zaman harcadığımı hatırlayamıyorum ama Hank'e insan kıyafetleri giydirmenin sevimli faktörü gerçekten deneyimlemeniz gereken bir şey. Bunun da ötesinde, her yerin herhangi bir zamanda ziyaret eden misafirlere bağlı olarak farklı oda veya aksesuar gereksinimleri olduğundan (çok fazla bir şey yok gibi görünse de) pansiyonunuzun içini düzenlemek, bol çeşitlilikle tatmin edicidir. Görsel olan her şey, oyunun sunmak istediği sevimli ve samimi temayla tamamen eşleşiyor.

3e9b2b8ff0ad5c759.jpg

Birincil şikayetim, size oyun oynamanız ve ilerledikçe öğrenmeniz için bir sanal alan ortamı vermek yerine, tamamen oyun ilerlemesinin bu kadar göreve bağlı olmasından kaynaklanıyor. İlk birkaç oyun öğesinin, oyuncuları her şeye alıştıracak şekilde bu şekilde ayarlanmış olması anlaşılır olurdu, ancak bunun yerine, kilidini açmak için sürekli olarak yeni bir görev beklediğiniz için oyunun genel hızını gerçekten yavaşlatan sürekli bir gerekliliktir.

4.png

Sonuç olarak, Bear and Breakfast, unutulmaz karakterlere sahip gerçekten eşsiz bir yönetim simülatörüdür.

Şu anda Steam'de ve Nintendo mağazasında mevcut, bu nedenle konsol oyuncularının bir bağlantı noktası üzerinde çalışırken geliştiricilere katlanması gerekecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri