- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Olabilir yapabilirsin yaparsan bizide GM yaparsın he çok dosya koyma fzl dk sürüyor indirmesi. gm yaparsın artık kurarsan![]()
kardeş dosya ekleme gibi bi hedefimde yok zten açıkladığım gbi Ko gbi kndm yapmıcam serverı normal m2 nin üstüne eklenicek ( vala bende sizin gbiyim herkesin anlattığı kdarıyla) yani server olucak (BOŞ) o serverda GA olucak (Bzm ark) bizde dropları exp vs... artırcaz bu plan çok aklıma yattı peşine bırakmıcam emin olun:ka19:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
arkadaşlar sizin için bugün gne gttim cafeciye adamı ikna ettim adamın İP aldığı site kapatılmış .Araştırıyor normalin 3-4 katı para istedi ama buluruz 

- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
[EsK]İnFaZCı;70343' Alıntı:Sanmıyorum metin2.tv dedi Böyle Şeyleri Çok Dediler Hiç Brinin Aslı Yok İnternet Cafe de KO Server Kurlabilir Ancak Metin2 Kurulamaz Çünkü Bu PW Serverleri Kuran Çinliler Yüksek Miktarda REAL Para Ve Benzeri Ugraş Veriyorlar Neden PW Serverleri Kapatıyorlar Sanıyorsunuz Adam PW Server Açarken Harcadıgı Parayı Oyundan Çıkartamıyor Yani Kardan Cok Zararı Oluyor Mecburen Kapatıyor
kardeş dorusun haklısın ama ben para amaçlı server açmıcamki para yatıratım. ben İP adresi alarak isteyenin girip para yatırmadan oynamasını hedefliyorum.
yani ben para hedefi olmadan yani bu nedenlede aşırı miktarda ( değiminle ) REAL para harcamadan oluşturmayı dşnyrm. hem bu dediğim bi pvp ama ko ile aynı yöntemle açılıyormuş site kapanmış diğer msjmda sölemştm cafe sahibi araştırıyor bulsun diye dua etmekten başka çaremiz kalmadı (yani kardeş ko gbi olucak veirkn patchleri vrcm snra İP vrcm vs.. vs... herkesde giricek )
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen dua edinde açalım bende ortaım yani [GA] olacam Mavi'imm beklerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...