shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor PlayerNEW_GetMainActorPtr Tam olarak ne oluyor?

Androids

Android
TM Üye
Üye
Konular
82
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
225
Altın Konu
2
Başarım Puanı
116
MmoLira
12,456
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PlayerGetPixelPosition player x-y-z çektiriyorum fakat PlayerNEW_GetMainActorPtr de ne istediğini anlayamadım bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hahahaha abilerine sor gelip burda konu açıp milletten öğrenip sonra ücretli satmaya çalışıyorsun

Hahahaha abilerine sor gelip burda konu açıp milletten öğrenip sonra ücretli satmaya çalışıyorsun
Benim senin gibi abilerim olmadı bunu öncelikle belirtim, öğrenip satma işine gelince turkmmo veya diğer forumlarda açtığım konu sayısı iki elin parmak sayısıdır en fazla (öğretici-öğrenim) , son husus a gelirsek madem bu kadar ücretsiz bilgi yandaşısın bildiğin tüm bilgileri neden karşılıksız anlatmıyorsun? yoksa biri soru sorunca "Ego" tatmini mi oluyorsun da cevap verme tenezzülüne girip yarım yamalak anlatım yapıyorsun ?

Benim senin gibi abilerim olmadı bunu öncelikle belirtim, öğrenip satma işine gelince turkmmo veya diğer forumlarda açtığım konu sayısı iki elin parmak sayısıdır en fazla (öğretici-öğrenim) , son husus a gelirsek madem bu kadar ücretsiz bilgi yandaşısın bildiğin tüm bilgileri neden karşılıksız anlatmıyorsun? yoksa biri soru sorunca "Ego" tatmini mi oluyorsun da cevap verme tenezzülüne girip yarım yamalak anlatım yapıyorsun ?

Benimde öğrendiğim sorduğum kişiler oldu ama asla egolu kelimesi bana göre değil beni tanıyan da tanır ben bu foruma +30 farklı serverde hile yapıp ücretsiz bir şekilde hilenin en olmadığı zamanda paylaşıp foruma olan hakkımı ödedim.Sizin gibi bir şey öğrenip hemen video çekip youtube atıp ücretli şekilde satmaya asla çalışmadım.Seninle benim aramda her statü de fark var sana laf anlatamam.

Benimde öğrendiğim sorduğum kişiler oldu ama asla egolu kelimesi bana göre değil beni tanıyan da tanır ben bu foruma +30 farklı serverde hile yapıp ücretsiz bir şekilde hilenin en olmadığı zamanda paylaşıp foruma olan hakkımı ödedim.Sizin gibi bir şey öğrenip hemen video çekip youtube atıp ücretli şekilde satmaya asla çalışmadım.Seninle benim aramda her statü de fark var sana laf anlatamam.
benim kimseye ödeyecek bir hakkım yok böyle bir mecburiyetim de yok, kendini buraya adamış olman beni alakadar bile etmiyor bununla gurur duyabilirsin fakat bana göre gurur duyulacak bir şey değil yaptıklarını sadece sen söylüyorsun insanlar senin yaptıklarını anlık kullanıp çöpe atıyor ve tekrar dillendirmiyor fakat aynı kişiler senden aynı şeyi istediğinde aynı tepki ile öğretmediğine %100 eminim hazır olarak direkt vereceğine yapım aşamalarını göster ? yukarı da dediğim gibi ücretsiz paylaşımları destekliyorsan bunu bir de yapım aşamalarıyla yapmanı diliyorum. Düello üzerine olan Runik ac ile alakalı kısmı zaten satmıyorum youtube de tanıtım olarak PVP BOT tanıttım bu benim düello hilelerini sattığım anlamına gelmez tanıtımı istediğim gibi yaparım eğer buralara takıldıysan bunun gibi bir ton forum da konu var hepsine tek tek yazmanı bekliyorum. Statü kısmına gelirsek bunu konuşmayacağım bile çünkü beni anlamaya çalışmaya kalkmayan birine statü olayını anlatmak duvar ile konuşmaktan farksız olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri