mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor metin pointer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qDESTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ssman bir ara metin targetvid vs bulmayı göstermişti tüm videoları kaldırmış
metin pointerı target pointerı bulabilmeyi gösterecek kaynak veya bilgi verir misiniz ?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

anladım peki seçilen metinin posizyonu ve kendi pozisyonumu nasıl bulacağım
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

son olarak
Attack Speed - Movement Speed - Sword Range - Player Y Player X Player Z | adresi bu adresde mevcut float türünde sol'a tıkla dur - görürsen y degerin Sword range den sonra gelir
cheat engine üzerinden tıklamadan 0 tıklayınca 3 aratarak kolaylıkla bula bilirsin 0 ile 3'ü bulduktan sonra pointer'i degistir 2 tane olur biri gettargetvıd deki ile aynı digeri ise saldırı tek adres üzerinden ikisini de yapa bilirsin basit bir sekilde
Kanaldaki diğer videoları incele. Videoda nasıl bulunacagıyla ilgi önceki videoda anlattığını söylüyor anlatan kişi

Kanaldaki diğer videoları incele. Videoda nasıl bulunacagıyla ilgi önceki videoda anlattığını söylüyor anlatan kişi
izledim kalıcı pointer buluyor ve target'i dll inject ederek adresini buluyor, istediğim aslında herkesin faydalanabileceği bi içerik bu konuyu videodaki kişi sağlamıyor ssman ın paylaştığı bir video vardı aşırı faydalıydı kaldırmış yoksa o konu üzerinden gidecektim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri