- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,284
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,249
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WWE 2K serisinin bir yıl ara verdikten sonra geçen yıl yeniden yoluna girmesiyle, tüm gözler bu yılki WWE 2K23 sürümündeydi ve hangi iyileştirmelerin yapıldığını ve önceki yılın başarısını bu yeni yıla taşıyıp taşıyamayacağını görmek için. Başlığa saatler ayırdıktan sonra, WWE Evreninde kaybolmak istiyorsanız bunun için en iyi yerin burası olduğunu size bildirmek için buradayım.
Oyunun Vitrin bölümü, WWE 2K23'ün bir güreşçinin kariyerine odaklanmayı hedefleyeceği yerdir. Bu yıl, ilk ve tek John Cena'ya yer veriyor. Showcase normalde bir güreşçinin en iyi maçlarını, maçlarda tamamlanması gereken hedefler belirleyerek, yarışma sırasında meydana gelen büyük 'noktaları' ortaya çıkararak oynamanızı sağlar. Bu yıl Showcase bölümünde pek bir değişiklik olmadı.
Oyun, maç sırasında rakibi belirli bir şekilde yenmek veya belirli bir hamle yapmak gibi belirli noktalara vurmaktan oluşacaktır. Belirli bir bölümü nasıl etkinleştireceğinizden emin değilseniz korkmayın! Bu görevlerin nasıl tamamlanacağına ilişkin talimatların bulunduğu menü düğmesine kolayca erişebilirsiniz. İtiraf etmeliyim ki, Vitrin modunda oynadığım süre boyunca buna birkaç kez ihtiyacım oldu.
Yer alacağınız pek çok maçta aynı karakteri oynamamaktan gerçekten keyif aldığımı söylemeliyim, ferahlatıcıydı. Bununla birlikte, her yeni maç için her güreşçinin hareket setini öğrenmenin küçük öğrenme eğrisine alışmak biraz zaman aldı ama sonuçta bunun en iyisi olduğunu hissediyorum.
WWE 2K23'teki Showcase moduyla ilgili en sevdiğim kısım, John Cena'nın maç başlamadan önce yaptığı yorumdu. John'un bu maçlarla ilgili içgörüleri anlaşılır ve dinlemesi gerçekten ilginç. Duyguları ve kariyerinin o noktasında öğrendiği dersler hakkında derinlemesine bilgi verecektir.
Bu maçları 16 kez Dünya Şampiyonu'na karşı tekrar oynamak bilgilendirici ve eğlenceli olduğu için Vitrin modunda mutlak bir patlama yaşadım.
Oyunun bu kısmı, WWE 2K23 serisinin kariyer modudur. Kendi güreşçinizi oluşturacağınız ve onları sıradanlıktan ana olay statüsüne taşıyacağınız yer.
PlayStation 2'deki ilk günlerden Xbox 360 ve PlayStation 3 günlerinin sonuna kadar, bunlar en sevdiğiniz WWE Superstar'ını alıp nihayetinde aynı şeyi yapmalarını sağlamaktan ibaretti. İtiraf etmeliyim ki, WWE oyunlarında bu şekilde oynamayı özlüyorum. Elbette kendi karakterlerinizi yaratmak ve rüyayı yaşamak eğlencelidir, ancak bazen sadece bir favorimi alıp doğrudan ona atlamak istiyorum.
Bu yılki kariyer modları "The Lock" ve "The Legacy" olarak adlandırılıyor; Kilit hikaye modunun bir erkek karakter olduğu ve Legacy'nin bir kadın olduğu yer.
Her ikisinin de iki farklı köken hikayesi olan The Lock, WWE tarafından şirkette "bir sonraki büyük şey" olarak adlandırılan ve en başından pek hoşlanmadığınız bir hile rolü oynadığınız bir şirkettir. Hemen başarı elde ederek, sadece sizi devirmek isteyenlere karşı savaşmakla kalmıyor, aynı zamanda kariyeriniz ve kariyerinizin nereye gittiği konusunda yönetimle tartışıyorsunuz.
Bunların hepsi isteğe bağlıdır, ancak karakterinizi maksimuma çıkarmak istiyorsanız, bunları denemek en iyisidir. Bazıları çok eğlenceli olabilir, ancak bazıları nihayetinde hedefi kaçıracaktır. Ancak onları bitirdikten sonra, her zaman tamamlamayı hedeflediğiniz bir ana hikaye vardır.
Oyunun Yükselişim bölümünde geçirdiğim zamandan gerçekten keyif alıyor olsam da, bu kadar çok takım maçı ve zamanı doldurmak için bir araya getirilmiş hikayeler olduğu gerçeğinden nefret etmeme engel olamadım. Takım maçları çok uzun sürüyor, çünkü rakipleriniz her zaman rozetinizi kırmayı başaracak veya takım partneriniz her zaman bir vuruş kaçıracak ve onları durdurmayacak. Bu maçta elde ettiğim tek başarı, bitiş veya imza hamleme vurarak etiket ortağına koşmam ve galibiyeti puanlamama izin vermek için onları aprondan düşürmemdi.
Superstar, herhangi bir WWE Superstar'ının kariyerini üstlenmenize ve kariyerinin kontrolünü elinize almanıza izin verecek. Buna başladığımda bunun gerçekten zevk alacağım bir şey olduğunu düşündüğümü itiraf edeceğim, daha önce konuştuğum gibi, bazen sadece mevcut bir güreşçiyi alıp onlar gibi dövüşmek istedim.
Hangi marka için çalıştığınıza bağlı olarak, Raw, Smackdown veya NXT 2.0'da haftalık bir güreş şovuna ekleneceksiniz.
Tüm hareketler için animasyonlar, iplere takılmadan gerçekten iyi yapılır ve sunum gerçekten birinci sınıftır. Oyunun 1.03 sürümünü oynadığım sırada oyunda yalnızca birkaç aksaklıkla karşılaştım ve bazen halkanın bir alanından olmaları gereken alana uçuyor gibi göründükleri yerlerde dış müdahale hatalarını görüyordum. ama bu nadiren oldu. Karşılaştığım diğer tek hata, My Rise'da görünmez bir adam tarafından dövüldüğüm bir ara sahnede karakterlerin eksik olmasıydı. Bunu John Cena'nın bana saldırmasına bağladım.
Oyunun başında, hafif ve ağır saldırıları bir kıskaçla bitirme yeteneği ile zincirleyeceğiniz kombo sistemin hayranı olmadığımı söyleyeceğim, ancak bununla oynadıkça daha çok keyif aldım. hafif ve ağır kıskaç sisteminin dışında başka hareketler gerçekleştirmenin bir yolu olarak değerli olduğunu gördü. Duraklatma menüsü ayrıca hangi kombinasyonların mevcut olduğunu göstererek bunu kolaylaştırdı.
Geri ödeme sistemi aynı zamanda güreşçilerinizi ve belirli durumlara nasıl tepki verdiklerini değiştirmenin harika bir yoludur ve size maçlar arasında herhangi bir noktada düşük darbe, dayanıklılık, zehir sisi, geri dönüş ve hatta değiştirme gibi iki seçenek sunar. Karakterinizi özelleştirmek için birçok seçenek vardır.
WWE 2K23, piyasadaki en eksiksiz güreş oyunudur. Pek çok seçenek ve dünyanın dört bir yanındaki insanlardan oluşturulan güreşçileri indirme yeteneği ile bu, oyunun hayranlarını gelecek yılın yinelemesi gelene kadar meşgul etmek için fazlasıyla yeterli.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,363
- DevLira
- 74
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)