noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Yeni server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilizyin_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 486

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba herkese. Yeni server kurmak istiyorum bir yandan da para kazanmak istiyorum. İşin içerisin de hiç olmadığım için tam olarak ne yapacağımı ve oyun içerisin de nasıl bir rekabet ortamı oluşturacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Server Kurup Direk Para Kazanamasınız Biraz Tecrube Edinmeniz Lazım İlk Olarak Biraz Araştirma Yapmanız Öneririm İlk Önce Yotube Sanal Sv Kurmaya Bak Sonra Forumda Eklentisiz Bir Alt Yapı Bul Kendini Gelistir Zamanla Herşey Rayına Oturur Hata Alıp Çözemesen Forumda Konu Aç Elbet Arkadaşlarımız Yardımcı Olur Paranı Kimseye Kaptırma Mt2 Alemi Çakallar Alemidir İyi Geceler.

Server Kurup Direk Para Kazanamasınız Biraz Tecrube Edinmeniz Lazım İlk Olarak Biraz Araştirma Yapmanız Öneririm İlk Önce Yotube Sanal Sv Kurmaya Bak Sonra Forumda Eklentisiz Bir Alt Yapı Bul Kendini Gelistir Zamanla Herşey Rayına Oturur Hata Alıp Çözemesen Forumda Konu Aç Elbet Arkadaşlarımız Yardımcı Olur Paranı Kimseye Kaptırma Mt2 Alemi Çakallar Alemidir İyi Geceler.
Evet, Siberdizayn ile iletişime geçtim gerçekten ilgileniyorlar. Konu ile ilgilendiğin için teşekkür ederim. Galiba senin de belirttiğin gibi deneme yanılma yolu ile bunu anlayabilirim. Tekrardan teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri