- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,300
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,319
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstanbul Arel Üniversitesi ya da kısa adıyla İAÜ. Kemal Gözükara eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 5656 sayılı Yasa ile kurulan, 18 Mayıs 2007 tarihli ve 26526 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak kuruluşunu tamamlayan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan vakıf üniversitesidir. İstanbul Arel Üniversitesinde eğitim dili genel olarak İngilizcedir. Öğrencilerin isteğine bağlı ikinci bir yabancı dil öğrenme olanağı da tanınmaktadır.
Üniversite; Sefaköy ve Tepekent olmak üzere iki yerleşkede eğitim vermekte olup, Meslek Yüksek Okulu Sefaköy yerleşkesinde, Fakülteler, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Yabancı Diller Yüksek Okulu Tepekent yerleşkesinde eğitim vermektedir. Tepekent yerleşkesinin şehir merkezine uzaklığı sebebiyle Beylikdüzü Metrobüs son duraktan, Tepekent yerleşkesine sabah 08.30'dan 12.30 dek ücretsiz servis imkânı sunulmakta, ayrıca Tepekent yerleşkesinden de Beylikdüzü Metrobüs son durağa öğlen 12.45'ten akşam 18.00'a kadar ücretsiz servis imkânı sunulmaktadır.