- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ScourgeBringer’ın erken erişim aşamasını ilk inceleme fırsatı bulduğumda, biraz şüpheci olduğumu kabul edeceğim. Roguelike türünde hâlâ gerçekten yeniydim, Enter the Gungeon’a yalnızca 20 saat dokunmuştum. Sonunda yendiğimde, özel bir şey bulduğumu biliyordum. Asla durmak istemediğim bir noktaya kadar sevilecek çok şey vardı. Sorunları vardı ama cila ve eğlence faktörü nedeniyle tüm roguelike hayranlarına önerebileceğim bir oyun buldum . Söylemeye gerek yok, oyunun tamamını oynamak bir zorunluluktu. ScourgeBringer güzel öncülünü genişletiyor mu? Sana iki sözüm var: Kesinlikle evet.
ScourgeBringer’ın Kaosuna Yükseliş
Bu gizli mücevherden habersiz olanlar için ScourgeBringer, kabilesinden genç bir savaşçı olan Kyhra’nın hikayesini anlatıyor . Bir zamanlar bildiği dünya , bir süre önce Dünya’ya gelen bir monolitten gelen canavarlar tarafından harap edildi. İnsanlığın nesli tükenmek üzereyken ve hayatta kalmak için savaşırken, yalnızca bir kişi buna cesaret edebilir ve onu durdurmaya çalışabilir. O kişi sensin. Kyhra olarak, halkınızı kurtarmak ve bu topraklara getirdiği kötülüğü sona erdirmek için ScourgeBringer olarak bilinen tektaştan geçiyorsunuz.
ScourgeBringer çok basit bir oyun döngüsü izliyor. Enter the Gungeon’a benzer şekilde , odadan odaya hareket eder, düşmanlara saldırır ve ganimet toplarsınız. Bu aşamanın son patronuna ulaştığınızda, onu yenersiniz ve işlemi tekrarlamak için bir sonraki aşamaya geçersiniz. Bu basit bir döngü ama canlandırıcı aksiyondan başka hiçbir şeyle dolu olmayan bir döngü. Kaçmak , kesmek ve ateş etmek neredeyse sizin için ikinci bir doğa haline geldi. Başlangıçta zor bir süreç ama alıştığınız anda, Kyhra’nın tüm salonda çarpıcı, kanlı bir performans yaratmasını izlemek güzel bir hal alıyor.
Bu sefer daha da fazla içerik var. ScourgeBringer geliştiricileri, üç dünyayı aldı ve seçtiğiniz sona bağlı olarak son patronlar olmanın yanı sıra birkaç tane daha ekledi . Bu, harcadığım saat sayısını ikiye katladı ve diğer sonlarla kolayca artabilir. Mevcut rakiplerin yeni versiyonları ve yenileri ile düşmanlar bile daha çeşitli hissediyor. Savaşın hararetinde dikkate alınması gereken daha çok şey, yalnızca gerilimi değil, aynı zamanda memnuniyeti de artırır. ScourgeBringer , söylemeye gerek yok, ikincisinde eksik olduğunu asla hissetmez.
ScourgeBringer’ın Tatmin Edici Katliamı
Bu savaşlar son sekiz ayda muazzam bir şekilde gelişti ve ScourgeBringer için işleri renklendirmek için çeşitli yeni silahlar ve saldırılar getirdi . Örnek olarak, koşular boyunca taşıyabileceğiniz yeni bir yükseltme, bir rakibin içinden geçtikten sonra uzun bir atılma yapmanızı sağlar. Teorik olarak, düşmanları hassasiyetle katlederken ekranın her yerinde düşmandan düşmana doğru kesebilirsin. Bu, başarabileceğiniz birçok farklı kombinasyonun yalnızca bir örneği. Normal oyunda zaten harikaydı, ancak yalnızca son güncellemelerin bazılarıyla büyük adalet sağlandı.
Aynı şey, çeşitli güçlendirmeler ve Lütuflar için de geçerlidir ( Bela Getiren’in büyük pasif biçimleri). Kılıç hasarından yetenek yeniden doldurma hızına kadar her şey iyileştirilebilir, bu da savaşı eskisinden daha akıcı hale getirir. Her ne kadar bunlar harika olsa da, bazı Nimetlerin biraz fazla spesifik olduğunu veya pek bir işe yaramadığını kabul etmeliyim. Örneğin, bir Lütuf size mermileri saptırdıktan sonra hasara karşı 0,5 sn zarar görmezlik sağlar.. Bilirsin, tehditkar saldırıyı senden uzaklaştırdığın zaman. Başka bir nimet, düşmanlara önemli ölçüde daha az sağlık verir ve daha hızlı gönderilmelerine olanak tanır. %25 çok gibi gelmeyebilir ama çoğu zaman koşumun uzunluğunu belirlemek için bu Nimet’i buldum. Neyse ki, bu muhtemelen lansmandan sonra düzeltilebilir, ancak daha önce pek çok kişinin bunu fark etmemiş olmasına şaşırdım.
Bir T’ye Rafine Edildi
Neyse ki, ScourgeBringer’ın atmosferi hala en güçlü unsurlarından biri olarak duruyor. İlk üç bölüm, bazı güzel piksel sanatı ve bazı harika ses tasarımı ve önyükleme için müzik ile her zaman iyi yapıldı. Yine de son birkaç bölümde, atmosfer önemli bir farkla zirveye ulaştı. Örneğin dördüncü bölüm, canlı görünen duvarlarla inanılmaz derecede grotesk bir görünüme sahiptir. Bu nedenle, siz hareket ederken ve düşmanları katlederken bol miktarda yumuşacık ve iğrenç ses çıkar. Tüm bunlar, müzik ilerledikçe tiksinmenizi sağlamak için bu atmosferi vurgularken olur. Besteci Joonas Turner, ScourgeBringer’ın seslerini bir kez daha harika bir etki yaratacak şekilde tasarladı ve muazzam bir övgüyü hak ediyor.
Son olarak , ScourgeBringer’ın seçeneklerine ve erişilebilirliğine bir kez daha değinmek istiyorum . Oyun Erken Erişim’de piyasaya sürüldüğünde, menülerin sağlam olduğunu ve oyunun daha fazla oyuncu tarafından erişilebilir hale getirilmesinde bazı iyi adımlar atıldığını hissettim. Bu sefer, bu erişilebilirliği 11’e çıkardılar. HD metin, düşman kurşun hızı ve hatta dokunulmazlıktan her şey kullanıma hazır. Birçoğu muhtemelen bunu kullanmayacak olsa da, ikinci özellik, çevreye 72. kez ölmeden oyunun tadını çıkarmak isteyenler için harika. Belki de bu sorunu yaşayan tek kişi benim.
Karar: ScourgeBringer , harika konseptlere sahip harika bir oyunu alıp son derece geliştirmeye başladı. İlk fiyat etiketinden daha fazla olan önemli miktarda içerik var. Ekip ayrıca hem içerik hem de özellikler açısından bazı yeni şeyler denedi. Dengeleme ile ilgili bazı küçük sorunlar var, ancak bunlar sunulan güzel ürün tarafından gölgeleniyor. Yeni bir roguelike, hızlı tempolu bir şey veya sadece canlandırıcı bir deneyim istiyorsanız, ScourgeBringer oynamamak aptallık olur .