ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar merhaba bi sorum olucak ben hazır files yükledim ve oyunu actım ama oyun da mesela 1 lewelsin 2 lewel olduğun zaman 2 lewel olduğunu göstermiyor hayla 1 lewel olarak gösteriyor bi diğer sorun da 5 lewel oldup skilleri almaya gittim ama ne zihinsel nede bedensel eğitmeni yanıp sönüyor sklleri alamıyorum bunların sorununu bilen varmı bilen varsa yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar merhaba bi sorum olucak ben hazır files yükledim ve oyunu actım ama oyun da mesela 1 lewelsin 2 lewel olduğun zaman 2 lewel olduğunu göstermiyor hayla 1 lewel olarak gösteriyor bi diğer sorun da 5 lewel oldup skilleri almaya gittim ama ne zihinsel nede bedensel eğitmeni yanıp sönüyor sklleri alamıyorum bunların sorununu bilen varmı bilen varsa yardımcı olurmusunuz
Skiller konusu ya questin bozuktur yada karakter atmayı dene basit yöntem. Level konusuna bir yorum yapamam formda çok fazla files var düzgün minimum hatalı bi files kullanabilirsin
bazilerinde bu sorun vardir belki level atlayinca aninda yenilemiyor bunu yaptiktan sonra aninda yeniler Server: game/src/.. ..packet.h aciyoruz ve bunu ariyoruz typedef struct packet_update_char ve kodun icerisinde bu kodu ariyoruz short sAlignment; altina sunu ekliyoruz DWORD...
forum.turkmmo.com
öğretmenler içinde muhtemelen quest okutulmamıştır quest okutursanız düzelebilir