romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gelişmiş Altyapı 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Anlamadığım şu bir ev alıyorsun araba alıyorsun ve eski sahibi diyor ki sana satamazsın bunu başkasına ücretsiz veremezsin bu mantık boş ve mantıksız kişilerin sığındığı bir zekasız bir limandır ayrıca paylaşmadım diyor dağıtmadım diyor neden uzatıyorsunuz 3. şahıslar adamın malı sizene ister dağıtır ister satar ona kalmış.

@Fixmetin2 Boş insanlar dolu cevaplar verme kardeşim parasını ödedin mi ödedin istersen 9 parçaya böler dağıtırsın satarsın @EfecanTuncbilek 3. şahıslar yargılayacak veya sorgulayacaklarsa sizin göreviniz ne admin bey

Son düzenleme:
Dediğin gibi kimin ne mal olduğunu herkes biliyor. Ben bu altyapının ilk versiyonunu avarele sattım bilgisi olmadığı için benden ufak bir kaç sistem eklememi istedi ücretsiz yapacağımı söyledim. Kurulumu yaptım. Filesta bir sorun buldu çözeceğimi sistemleri ekleyip atacağımı söyledim. Enes altyapı için bana yazdı ve bu konuşmayı bana anlattı benden dosyaları alıp aradan 1 saat geçmeden enese satmaya çalışmış bu durumu yaşayıpta bu adama tebrik kartı yollayacak halim yok. Bende bulduğu sorunu çözdüm arkadaşa da enesin attığı mesajın ekran görüntüsünü alıp attım sorunun çözümünü sana atıyorum bu hareketinden sonra benden destek bekleme deyip engelledim. Bu çocuğun bırak benim filesıma fix atmayı sistem ekleyebilecek kapasitesi yok. Dosyaları indirin, kraizy'den saf mainline'ın içinden de clientle server source'ü çıkarın winmergeyle karşılaştırın hayatınızda emek görün. Bana ... atan aveller 2 yıl uğraşsa bu düzenlemeleri yapamaz. Sistem dahi ekleyemiyorken. Şimdi gidin kum havuzuna oynayın yavrular.

Build için gerekli olanlar,

bsdyi kendim düzenledim bir kaç kısayol ekledim isteyen kullanabilir istemeyen build için makefile'daki dosya yolunu ayarlasın.

"all" game, db, libler

"game1" clean
"game2" dep
"game3" gmake

db1, db2 db3 yukardaki gibi

"baslat" kanalları açar
"kapat" kanalları kapatır
"temizle" logları temizler
"yedek" yedek alma

client vs22yle build oluyor bağımsız bileşenlerden v143-17 veya en yeni olanı indirmeniz gerekli

hadi hepinize hayırlı olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri