- Konular
- 9
- Online süresi
- 4d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 641
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Anlamadığım şu bir ev alıyorsun araba alıyorsun ve eski sahibi diyor ki sana satamazsın bunu başkasına ücretsiz veremezsin bu mantık boş ve mantıksız kişilerin sığındığı bir zekasız bir limandır ayrıca paylaşmadım diyor dağıtmadım diyor neden uzatıyorsunuz 3. şahıslar adamın malı sizene ister dağıtır ister satar ona kalmış.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 483
- DevLira
- 3
@Fixmetin2 Boş insanlar dolu cevaplar verme kardeşim parasını ödedin mi ödedin istersen 9 parçaya böler dağıtırsın satarsın @EfecanTuncbilek 3. şahıslar yargılayacak veya sorgulayacaklarsa sizin göreviniz ne admin bey
- Konular
- 94
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 9mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 603
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,220
- DevLira
- 27
Bu halinin değeri bence maximum 15Arkadaşlar Bu Files Çok Değerli Zamanında 35K Fiyat Çekilmiş Ekli dosyayı görüntüle 94870
. Altyapı adlı dc kanalımdaki files sadece düzenlemeler ve fixler konusunda birebir. Dcdeki halinde ekli olan sistemler bunda yok. Daha doğrusu o parayı hakedecek sistemler yok 
Son düzenleme:
- Konular
- 94
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 9mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 603
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,220
- DevLira
- 27
Dediğin gibi kimin ne mal olduğunu herkes biliyor. Ben bu altyapının ilk versiyonunu avarele sattım bilgisi olmadığı için benden ufak bir kaç sistem eklememi istedi ücretsiz yapacağımı söyledim. Kurulumu yaptım. Filesta bir sorun buldu çözeceğimi sistemleri ekleyip atacağımı söyledim. Enes altyapı için bana yazdı ve bu konuşmayı bana anlattı benden dosyaları alıp aradan 1 saat geçmeden enese satmaya çalışmış bu durumu yaşayıpta bu adama tebrik kartı yollayacak halim yok. Bende bulduğu sorunu çözdüm arkadaşa da enesin attığı mesajın ekran görüntüsünü alıp attım sorunun çözümünü sana atıyorum bu hareketinden sonra benden destek bekleme deyip engelledim. Bu çocuğun bırak benim filesıma fix atmayı sistem ekleyebilecek kapasitesi yok. Dosyaları indirin, kraizy'den saf mainline'ın içinden de clientle server source'ü çıkarın winmergeyle karşılaştırın hayatınızda emek görün. Bana ... atan aveller 2 yıl uğraşsa bu düzenlemeleri yapamaz. Sistem dahi ekleyemiyorken. Şimdi gidin kum havuzuna oynayın yavrular.
- Konular
- 94
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 9mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 603
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,220
- DevLira
- 27
Build için gerekli olanlar,
bsdyi kendim düzenledim bir kaç kısayol ekledim isteyen kullanabilir istemeyen build için makefile'daki dosya yolunu ayarlasın.
"all" game, db, libler
"game1" clean
"game2" dep
"game3" gmake
db1, db2 db3 yukardaki gibi
"baslat" kanalları açar
"kapat" kanalları kapatır
"temizle" logları temizler
"yedek" yedek alma
client vs22yle build oluyor bağımsız bileşenlerden v143-17 veya en yeni olanı indirmeniz gerekli
hadi hepinize hayırlı olsun
bsdyi kendim düzenledim bir kaç kısayol ekledim isteyen kullanabilir istemeyen build için makefile'daki dosya yolunu ayarlasın.
"all" game, db, libler
"game1" clean
"game2" dep
"game3" gmake
db1, db2 db3 yukardaki gibi
"baslat" kanalları açar
"kapat" kanalları kapatır
"temizle" logları temizler
"yedek" yedek alma
client vs22yle build oluyor bağımsız bileşenlerden v143-17 veya en yeni olanı indirmeniz gerekli
hadi hepinize hayırlı olsun
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)