Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gelişmiş Altyapı 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ücretin kadar konuş??? böylelerini forumda barındırmayın lütfen bu nasıl bir uslup? @AsiLZade @Manji
Güçlünün değil haklının yanında olacağız her daim. Siz şebeke halinde insanları mağdur etmeye devam edebilirsiniz. Sizin ile bizim yolumuz kesişmez. Parasıyla bir dosya satın aldık hata yaptık. Hala türlü cambazlıklar yapıp sağda solda adımız kullanılıyor prim kasma amacıyla acitasyon ve mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor. Acıyorum halinize.

Güçlünün değil haklının yanında olacağız her daim. Siz şebeke halinde insanları mağdur etmeye devam edebilirsiniz. Sizin ile bizim yolumuz kesişmez. Parasıyla bir dosya satın aldık hata yaptık. Hala türlü cambazlıklar yapıp sağda solda adımız kullanılıyor prim kasma amacıyla acitasyon ve mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor. Acıyorum halinize.
Para verdim işini yapmadın biz de yolumuza baktık diyorsun. E aç o zaman şikayet konunu adamı forumdan banlat ne duruyorsun? Sayfalardır okuyorum birden fazla hesapla adama sataşıyorsunuz 1 taneniz bile kanıt sunamamış. Şikayetçiyim kategorisine aç o zaman gelelim destekleyelim

Para verdim işini yapmadın biz de yolumuza baktık diyorsun. E aç o zaman şikayet konunu adamı forumdan banlat ne duruyorsun? Sayfalardır okuyorum birden fazla hesapla adama sataşıyorsunuz 1 taneniz bile kanıt sunamamış. Şikayetçiyim kategorisine aç o zaman gelelim destekleyelim
Üzerinden 10 ay geçmiş 1500 liranın peşine mi düşeceğim. Adım geçtiği için gelip cevap yazdım yoksa benim kimseyle alıp veremediğim yok. Hak yemem hakkımı da yedirmem. Herkesin işi gönlünce olsun.

Geçmiş olsun. Lonca kurulmuyor, bununla ilgili bilginiz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri