- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güçlünün değil haklının yanında olacağız her daim. Siz şebeke halinde insanları mağdur etmeye devam edebilirsiniz. Sizin ile bizim yolumuz kesişmez. Parasıyla bir dosya satın aldık hata yaptık. Hala türlü cambazlıklar yapıp sağda solda adımız kullanılıyor prim kasma amacıyla acitasyon ve mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor. Acıyorum halinize.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 521
- DevLira
- 0
Para verdim işini yapmadın biz de yolumuza baktık diyorsun. E aç o zaman şikayet konunu adamı forumdan banlat ne duruyorsun? Sayfalardır okuyorum birden fazla hesapla adama sataşıyorsunuz 1 taneniz bile kanıt sunamamış. Şikayetçiyim kategorisine aç o zaman gelelim destekleyelimGüçlünün değil haklının yanında olacağız her daim. Siz şebeke halinde insanları mağdur etmeye devam edebilirsiniz. Sizin ile bizim yolumuz kesişmez. Parasıyla bir dosya satın aldık hata yaptık. Hala türlü cambazlıklar yapıp sağda solda adımız kullanılıyor prim kasma amacıyla acitasyon ve mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor. Acıyorum halinize.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
Üzerinden 10 ay geçmiş 1500 liranın peşine mi düşeceğim. Adım geçtiği için gelip cevap yazdım yoksa benim kimseyle alıp veremediğim yok. Hak yemem hakkımı da yedirmem. Herkesin işi gönlünce olsun.Para verdim işini yapmadın biz de yolumuza baktık diyorsun. E aç o zaman şikayet konunu adamı forumdan banlat ne duruyorsun? Sayfalardır okuyorum birden fazla hesapla adama sataşıyorsunuz 1 taneniz bile kanıt sunamamış. Şikayetçiyim kategorisine aç o zaman gelelim destekleyelim
- Konular
- 105
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 19d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 1,338
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun. Lonca kurulmuyor, bununla ilgili bilginiz var mı?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)