- Konular
- 31
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 2,112
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
primmi kasmaya çalışıyorsun yücelt beni hadi aslan razük
yücelt , ulan banane adamın ismimi geçmiş bende altına ben jespira yazmışım benim paylaşımım değilmi seni geren neki 
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,401
- DevLira
- 44
?ee yani ? ben burda yanlış birşey göremiyorum ismailim , 1 soru sormuşum ? Paylaştığım filesler seni ilgilendirirmi ege ege diyorsun tanmıyorum ama o bile senden dürüstmüş![]()
![]()
sorduğum soruya bak sanki gel sistem ekle demişim onuda başımıza kalkıyor çok bilmiş seni senmi çözdün sorunu yani üstelik bir çok yazdığın msjida silmişsin
ozaman kolay gelsin noldu yok felan iyi oyun
benim hiçbirine ihtiyacım yoktur neysek oyuz aslanım hadi ötede oyna , biz bize soru soranları burda paylaşmaya kalksak DATA taşar seni ufak pire seni
iyi basmışlar kuyruğuna değerli razük .d
mesaj silmem ben abim egeyi tanımıyordun ama ne hikmetse dürüst oldu veya savunacağın adam oldu sen dolandırıcı kan emici rezil bir insansın ne çeneni açma hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun yaşın yüksek mi bilmiyorum ama maalesef zihinsel yaşın sıkıntılı özel çocuklar için kariyer yapmış doktor bir tanıdığım var istersen baktıralım senin için özel çocuk musun kontrol etsin ege sustu sen başladı şimdi sen susarsın ege başlar siz beni bu hareketle sindireceğinize hatta benimle uğraştığınıza inanıyorsanız çok üzüldüm kıyamam size anne sevgisi almamış elemanlar küfürü adamlık adamlığı ise hiç görememiş varlıklar ise kendini adam diye tanımlıyor sen kimsin ki senden prim kasıcam prim yapıcam rezil herif senin kendie ait dosyan bile yok kod bilgisi desen sıfır sen zavallının tekisin git egeyle el ele tutuş hava al kendine gel tamam abim bir şey sildiğimi kanıtlayamazsan onurun haysiyetin yok ben kalkıp 2019 dan beri ismimi nerelere duyurdum senin gibi taş mermer havasına kendini boğumuş insanlara kötülük yapmayı düşünen asalaktan biri değilim hadi egeyle kumuna evciliğini oyna- Katılım
- 2 Ocak 2020
- Konular
- 31
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 2,112
- DevLira
- 30
bu zamana kadar gördüğüm tek asalak sensin seni ciddiye alıp yazmam bile vakit kaybı ege ege diyorsun hiç dilinden düşmüyor ismi maşallah ne canını yakmışsa helal olsun hadi buda son yorum benim birilerine kendimi tanıtmayada biryerlere sesimi duyurmayada ihtiyacım yoktur senin varki yapmışsın bana ait bir dosya yoksada varsada seni alakadar etmez?mesaj silmem ben abim egeyi tanımıyordun ama ne hikmetse dürüst oldu veya savunacağın adam oldu sen dolandırıcı kan emici rezil bir insansın ne çeneni açma hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun yaşın yüksek mi bilmiyorum ama maalesef zihinsel yaşın sıkıntılı özel çocuklar için kariyer yapmış doktor bir tanıdığım var istersen baktıralım senin için özel çocuk musun kontrol etsin ege sustu sen başladı şimdi sen susarsın ege başlar siz beni bu hareketle sindireceğinize hatta benimle uğraştığınıza inanıyorsanız çok üzüldüm kıyamam size anne sevgisi almamış elemanlar küfürü adamlık adamlığı ise hiç görememiş varlıklar ise kendini adam diye tanımlıyor sen kimsin ki senden prim kasıcam prim yapıcam rezil herif senin kendie ait dosyan bile yok kod bilgisi desen sıfır sen zavallının tekisin git egeyle el ele tutuş hava al kendine gel tamam abim bir şey sildiğimi kanıtlayamazsan onurun haysiyetin yok ben kalkıp 2019 dan beri ismimi nerelere duyurdum senin gibi taş mermer havasına kendini boğumuş insanlara kötülük yapmayı düşünen asalaktan biri değilim hadi egeyle kumuna evciliğini oyna
kumda oynamaya devam et Rizuck kuyruk acın var diye daha cevaplamayacağım 
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,082
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,419
- DevLira
- 3
Hakaret ve küfür içerikli tartışmayı sürdürmeyelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)