- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
) güldürme beni istersen ben adamın sana yazdığına tepki attım
kim olduğunuda bilmem benim forumda kimseyle samimiyetim dahi yoktur boş yapma kimsenin klavyeyi nasıl kullanacağını noktayı virgggülllüüü nereye koyacağını senden öğrenecek hali yoktur o çok bilmiş aklına sok adam tokatlayıp geçti seni hırlayıp durma
)
#Şuan Bu Triplerdesindir : #Şuan
ooo bak teşkilat bu dsflmkgwaqelf güzel kafalar ya sen metin2fix değil misin bu benden altyapı dilenip muratların altyapıyı kötüleyen her ikinizde birbirinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki o kadar saçma rol yapmaya çalışıyorsun ki adam tokatladı mı tokatlayamadı bile küfürden öteye gidemedi ve adamın küfürünü sen arşa çıkartıp okeyleyip tokatladı olarak görüyorsan vay haline abim küfürle adam olunuyorsa en kral delikanlı adamlarda üç top adam var biri sönmez biri pıçak darbesi biri de sesi kesilmeyen lonca liderleri olur
siz uga bugaya devam edin küfürün işe yaradığını adamlık olduğunu düşünüp bununla övünür ne yaptık ettik diye gezinirsiniz karşıma gelseniz abi çekersiniz sen 3 farklı dc sunucusunda dilencilik yapan adamsın egenin eteğine yatıp arkadaşlık yapmak sana yakışır her ikiniz de zır delisiniz küfürle adamlığın bir olduğunu düşünmek senin zihninin ne kadar gelişmediğini gösterir hadi ikinizde kendi kumunuzda uga buga yapıp taşları vurun 
- Konular
- 31
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 2,112
- DevLira
- 30
Ajasdjasjdjasooo bak teşkilat bu dsflmkgwaqelf güzel kafalar ya sen metin2fix değil misin bu benden altyapı dilenip muratların altyapıyı kötüleyen her ikinizde birbirinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki o kadar saçma rol yapmaya çalışıyorsun ki adam tokatladı mı tokatlayamadı bile küfürden öteye gidemedi ve adamın küfürünü sen arşa çıkartıp okeyleyip tokatladı olarak görüyorsan vay haline abim küfürle adam olunuyorsa en kral delikanlı adamlarda üç top adam var biri sönmez biri pıçak darbesi biri de sesi kesilmeyen lonca liderleri olursiz uga bugaya devam edin küfürün işe yaradığını adamlık olduğunu düşünüp bununla övünür ne yaptık ettik diye gezinirsiniz karşıma gelseniz abi çekersiniz sen 3 farklı dc sunucusunda dilencilik yapan adamsın egenin eteğine yatıp arkadaşlık yapmak sana yakışır her ikiniz de zır delisiniz küfürle adamlığın bir olduğunu düşünmek senin zihninin ne kadar gelişmediğini gösterir hadi ikinizde kendi kumunuzda uga buga yapıp taşları vurun
![]()
ulan ben ege mege tanımıyorum metinfix felanda değilim boş yapma başka kanaldan yürü küfürünü tastiklememişim iyi bak ben ilk yorumuna attım tepkimi
neyi nerden anlıyorsan xD- Katılım
- 10 Şub 2017
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Marty diye paylaştığın dosya linki ; https://forum.turkmmo.com/konu/3857764-martysama-5-4-server-files/Ajasdjasjdjasulan ben ege mege tanımıyorum metinfix felanda değilim boş yapma başka kanaldan yürü küfürünü tastiklememişim iyi bak ben ilk yorumuna attım tepkimi
neyi nerden anlıyorsan xD
X formunda aynı konuyu paylaşan profil ;
X bir forumda egenin paylaştığı senin içeriğin olan konuyu paylaşması ve altına böyle yorum atman ;
Eski bir konun ;
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Egenin senin konunu paylaşırken yazdığı not
- Konular
- 31
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 2,112
- DevLira
- 30
ee yani ? ben burda yanlış birşey göremiyorum ismailim , 1 soru sormuşum ? Paylaştığım filesler seni ilgilendirirmi ege ege diyorsun tanmıyorum ama o bile senden dürüstmüşMarty diye paylaştığın dosya linki ; https://forum.turkmmo.com/konu/3857764-martysama-5-4-server-files/
X formunda aynı konuyu paylaşan profil ;
Ekli dosyayı görüntüle 94751
X bir forumda egenin paylaştığı senin içeriğin olan konuyu paylaşması ve altına böyle yorum atman ;
Ekli dosyayı görüntüle 94753
Eski bir konun ;
Ekli dosyayı görüntüle 94752
Ekli dosyayı görüntüle 94750
sorduğum soruya bak sanki gel sistem ekle demişim onuda başımıza kalkıyor çok bilmiş seni senmi çözdün sorunu yani üstelik bir çok yazdığın msjida silmişsin
ozaman kolay gelsin noldu yok felan iyi oyun
benim hiçbirine ihtiyacım yoktur neysek oyuz aslanım hadi ötede oyna , biz bize soru soranları burda paylaşmaya kalksak DATA taşar seni ufak pire seni
iyi basmışlar kuyruğuna değerli razük .d- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)