C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gelişmiş Altyapı 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Egenin eline bakandan tut build almasını bilmeyen ücreti neyse vereyim öğret diyen veya geliştirmeyi bilmeyen çoğu arkadaş açmış ağızını sen burada bu konuyu takip edip kendi alt yapını yapamıyorsan bu senin sorunun. hazır alıp geliştirebilirsin veya warezi geliştirebilirsin ama üstünde uğraşılmış çalışılmış ve gerçekten saatler harcanmış dosyaları burada sanki babanızın malıymış gibi çar çur edip üstüne söz söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz kim veriyor bu hakkı? piyasada çok olmama rağmen gelen dmleri buraya atsam çoğu ortaya çıkmaktan utanır kan emicilik yerine insanca uğraşsanız keşke iyi forumlar
Kes sesini ulan burama kadar geldi artık her konuda olduğu gibi bu konuda da ismimi alakasızca geçirmişsin ben senden daha çok bu piyasada vardım demişsin asıl ben senden daha uzun süredir bu piyasada vardım gelmişsin şimdi burda laf yapıyosun bak işine gelen dmleri atsan kaç yazar ulan yazdığım şeylerden birisi de gönlünü almak için yazmış olduğum mesaj ki yazmaz olaydım discord'da arkamdan dedikodu yaparsın grubunla arkamdan laf yaparsın ses çıkartmam forumda da aynısını yaparsın istediğini söylersin ses çıkartmam he bu arada evet laf söyledim altyapını zamanında az kullanmadım ve istersem fikrim değişirse gelir küfrederim eleştiri küfürsüz olmaz indir o patini kedi kılıklı o hakkı millete ben veriyorum şimdi ait olduğun çöplüğe geri dön ve kılçık karıştır!

Kes sesini ulan burama kadar geldi artık her konuda olduğu gibi bu konuda da ismimi alakasızca geçirmişsin ben senden daha çok bu piyasada vardım demişsin asıl ben senden daha uzun süredir bu piyasada vardım gelmişsin şimdi burda laf yapıyosun bak işine gelen dmleri atsan kaç yazar ulan yazdığım şeylerden birisi de gönlünü almak için yazmış olduğum mesaj ki yazmaz olaydım discord'da arkamdan dedikodu yaparsın grubunla arkamdan laf yaparsın ses çıkartmam forumda da aynısını yaparsın istediğini söylersin ses çıkartmam he bu arada evet laf söyledim altyapını zamanında az kullanmadım ve istersem fikrim değişirse gelir küfrederim eleştiri küfürsüz olmaz indir o patini kedi kılıklı o hakkı millete ben veriyorum şimdi ait olduğun çöplüğe geri dön ve kılçık karıştır!
ben piyasada senden çok uzun süredir vardım demedim ki :D egem sen sağda solda git yan hesaplarda muzahaffer ismiyle insan tokatla sonra buraya yazmaya yüz bul manisaya gel gitim çok var gel çay içelim o park içerisnde bulunan tren garına gel bakalım @JespiraMt2 tanımam etmem bilmem dedikten sonra mesaja adamsın atmak veya x formunda kendi konunu ona paylaştırmak garip dimi ahkam kesmedim eleştiri "küfürsüz" olur ki eleştiri olur ege git önce sen tedavi masraflarını karşıla konu açıp hakkımda ingilizce organ yazmasını biliyordun ne oldu :D sizin gibi iki uyuz kediye çok leş verildi hadi abicim karakterini onurunu ve kendi psikolojini düzelt o zaman mesaj at :)

yazık acıyorum sana umarım tedavi masraflarını karşılayacak bir donaratör bulursun kendine bu küfürleri edip en hakiki adam sen oluyorsun dimi off çok kral adamsın ege kalkta dışarı çık hava al abim psikyatriye git tedavi ol kilodan umarım kalkabilirsin ya da karanlıkta gizlenip uga buga küfürler yazarsın adres bilgilerini sana istersen yollayım bulamaz mıyım zannediyorsun yazık :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende tek var demedim ama oradan almıyorum yazdıklarımdan tek buna takıldıysan üzücü hadi ege sabah saati git koşuya çık abim hava al beynini toparla aa yoksa pardon anksiyete psikyatrik sıkıntılar şimdi sen evden çıkarken adım atmak için ailenden yardım alıyorsundur üzüldüm :)
HEHEHE AYNEN :)

ben piyasada senden çok uzun süredir vardım demedim ki :D egem sen sağda solda git yan hesaplarda muzahaffer ismiyle insan tokatla sonra buraya yazmaya yüz bul manisaya gel gitim çok var gel çay içelim o park içerisnde bulunan tren garına gel bakalım @JespiraMt2 tanımam etmem bilmem dedikten sonra mesaja adamsın atmak veya x formunda kendi konunu ona paylaştırmak garip dimi ahkam kesmedim eleştiri "küfürsüz" olur ki eleştiri olur ege git önce sen tedavi masraflarını karşıla konu açıp hakkımda ingilizce organ yazmasını biliyordun ne oldu :D sizin gibi iki uyuz kediye çok leş verildi hadi abicim karakterini onurunu ve kendi psikolojini düzelt o zaman mesaj at :)
:)) güldürme beni istersen ben adamın sana yazdığına tepki attım :D kim olduğunuda bilmem benim forumda kimseyle samimiyetim dahi yoktur boş yapma kimsenin klavyeyi nasıl kullanacağını noktayı virgggülllüüü nereye koyacağını senden öğrenecek hali yoktur o çok bilmiş aklına sok

adam tokatlayıp geçti seni hırlayıp durma :))
#Şuan Bu Triplerdesindir : #Şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri