noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlk Turkmmo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lHezarfeNl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Faruk abi vbulletin artık kalmadı xenforo vbulletin firmasından çıkan grup tarafından yapıldı bildiğin gibi vbulletinde eklenti olarak ücretli satılan birçok sistem xenforoda ücretsiz şekilde üzerinde geliyor kaldı ki vbulletin artık eskisi gibi yaratıcı yenilikçi teknolojiye ayarak uyduramıyor çok geriden geliyor buna rağmen kullanılır mı şu soruyu sormak lazım 5 serisini çıkardı vbulletin xenforo lisansı ile 5 seri lisansının arasında dağlar kadar fark var mobil sürüm + lisans 399$ xenforo ise 254$ ve vbulletinin ek olarak 399$ ödiyip satın alıcağın eklentiler ile birlikte 600$ tekabul ediyor buda çok ciddi bir fiyat farkı cıkartıyor kaldı ki vbulletin türkiye gönülü destek hizmeti veren kişiler xenforoya dönüp onu geliştirmeye başladılar artık destek veren sitede kalmadı türkiyede eskisi gibi değil bazıları r10 hala vbulletin diyor ancak r10bulletin diye adlandırmak mantıklı olur çünkü o vbulletinden çıktı farklı kendi yazılımları başka boyut kazandırdılar birde dediğin gibi abi xenforo vbulletine göre çok daha stabil bilmiyorum hala bunlara rağmen seçen varmı şaşarım gerçi bizim türkler para vermiyor oda ayrı konu abi :D
ah şu çılgın türkler :)

Gözümde canlanır koca mazi

E2axXwdWEAU1Kdw.jpg

Yıllar sonra meraktan bir gireyim selam vereyim dedim 😃 Kolay gelsin iyi forumlar arkadaşlar. Forum kültürünü koruyabilmek lazım.

Yıllar sonra meraktan bir gireyim selam vereyim dedim 😃 Kolay gelsin iyi forumlar arkadaşlar. Forum kültürünü koruyabilmek lazım.
forum kültürü çok önemli 2008 2010 yıllarında bu kültür tam anlamı ile yaşanabiliyordu az forum vardı çoğu kapandı işte turkmmo kaldı ve bir kaçı daha burada bu kültürü yaşatmaya çalışıyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri