- Konular
- 127
- Çözüm
- 29
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 9,937
- DevLira
- 57
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar, files konusunda çok kararsız kaldım sizinde tavisyelerinizi almak istiyorum kendimi geliştirmek istiyorum sistem ekleme vb yeni başlangıcım hangisini kullanayım şimdiden teşekkür ederim
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )
Herkese Merhaba, ben @Razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme...
🔔Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files (V3.1 26.08.2022) Yayında!🔔
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...