Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm Arıyorum

Anıl_Kul_

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
9501s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
35
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 16 Gün
MmoLira
238
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Yeni açılıcak serverimizde Game master & Discord modaretör arıyoruz.Kendine güvenen işinde başarılı kişiler bana discord adresinden ulaşabilir sohbet edip görev alabilirsiniz büyük projeler peşindeyiz bize katılmak isterseniz discord adresimi bırakıyorum

Discord: 'AnılDAYI#1881

Ön ek eklendi

Mrb abicim nasilnız iyi misiniz yeni oyun hayırlı olsun abicim yol arkadaşı arıyor musun doğru mu abicim yani GM oh Ben olurum yani kabul ederseniz beni burdan yaz bana abicim DC seyimi kuracam abicim onur akdogan abicim adım

Mrb abicim nasilnız iyi misiniz yeni oyun hayırlı olsun abicim yol arkadaşı arıyor musun doğru mu abicim yani GM oh Ben olurum yani kabul ederseniz beni burdan yaz bana abicim DC seyimi kuracam abicim onur akdogan abicim adım
Yeni açılıcak serverimizde Game master & Discord modaretör arıyoruz.Kendine güvenen işinde başarılı kişiler bana discord adresinden ulaşabilir sohbet edip görev alabilirsiniz büyük projeler peşindeyiz bize katılmak isterseniz discord adresimi bırakıyorum

Discord: 'AnılDAY

#7185 numaran abicim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri