- Konular
- 11
- Online süresi
- 2g 79350s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 16 Yıl 24 Gün
- MmoLira
- 1,523
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Herkese merhabalar ben Ali forumda 11. Yılım Metin2 de ise 15. Yılım son 3 yılımı aktif olarak metin2 sunucu yönetim ekiplerinde geçirmiş bulunmaktayım hala aktif bir şekilde görev alıyorum.Daha önceden yaptığım görevler şunlardır
SGM
TL
GM
DA
İnsan ilişkilerinde ekip kurma çalışma planı ve zaman çizelgesi ayarlama konusunda kendimi yeterince geliştirdiğimi düşünüyorum,Türkiye’nin en büyük sunucularında görev aldım Son görevlerim ise
Ticket destek
Discord takım lideri
İtemci Sorumlusu yönetici
Kişisel sorunlarımdan dolayı yeni bir sunucu arayışındayım eğer geçmişim ve uygun pozisyon sizin sunucunuzda var ise bana ulaşabilirsiniz detayları konuşabiliriz KarakocBeyi#1362
SGM
TL
GM
DA
İnsan ilişkilerinde ekip kurma çalışma planı ve zaman çizelgesi ayarlama konusunda kendimi yeterince geliştirdiğimi düşünüyorum,Türkiye’nin en büyük sunucularında görev aldım Son görevlerim ise
Ticket destek
Discord takım lideri
İtemci Sorumlusu yönetici
Kişisel sorunlarımdan dolayı yeni bir sunucu arayışındayım eğer geçmişim ve uygun pozisyon sizin sunucunuzda var ise bana ulaşabilirsiniz detayları konuşabiliriz KarakocBeyi#1362
- Konular
- 10,914
- Online süresi
- 10ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 16,709
- Altın Konu
- 444
- Başarım Puanı
- 691
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün