Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Razuzungv5 Filesi ch açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkebckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 313

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kolay gelsin ya filesi kurdum buildsiz ch açmayı denedim açılmadı gameyi build ettim gerekli yere attım tekrar ch açmayı denedim fakat ch açılmıyor sysser içi de boş ne yapmam gerek
1680280255630.png

dediğiniz uzantı yerine nasıl erişeceğim
ftp'den /usr/game dizininde ch1 veya channel1 şeklinde ch dizinleri mevcuttur ve bu klasörlerin içerisinde CONFIG adlı bir dosya vardır içerisine girdiğiniz zaman BIND_IP: xxxxx şeklinde bir ibare göreceksiniz oraya şuandaki sunucunun ip adresini yapıp deneyin aynı işlemi game99 veya ch99 içinde yapın.

ftp'den /usr/game dizininde ch1 veya channel1 şeklinde ch dizinleri mevcuttur ve bu klasörlerin içerisinde CONFIG adlı bir dosya vardır içerisine girdiğiniz zaman BIND_IP: xxxxx şeklinde bir ibare göreceksiniz oraya şuandaki sunucunun ip adresini yapıp deneyin aynı işlemi game99 veya ch99 içinde yapın.
anydesk versem siz yapabilir misiniz ve game99 ch99 aynı yerde mi usr/game yerinde mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri