- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
Mantıklı
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 170
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 4,042
- DevLira
- 12
cmd_generalBenim Otomatik Av Sistemim'de Eğer Otomatik Av Çalışıyor ve Karakter CTRL + G ile Bineğe Binmiş İse (Tabii Burada CTRL + G İle Binmesi Şart Değil Kısaca Bineğe Binmiş İse) Karakter Öylece Duruyor'du. Benim Açımdan Zaten Ben (TR'de Nasıl Bilmiyorum) Binek İle Otomatik Av'ın Çalışmasını İstemiyorum. Fakat Bineğe Binince Durması Üzücü Bir Durum. O Nedenle Belki Sizde Böyle Olmasını, Otomatik Av Çalışırken Bineğe Binilmesini İstemiyor Olabilirsiniz. O Nedenle Bu Konu Tam Size Göre.
Ayrıca CTRL + G İle Engelledikten Sonra İtemi Kullandığınızda da Giyecek(Yanında Gezen Binek Sisteminiz Yoksa) Onu'da Engellemeniz Gerekecek. Bu Sadece CTRL + G 'yi Engeller.
Öncelikle Bu Konudaki Sistemi Eklemeniz Gerekiyor. (Tabii Benim Gibi Yapmak İstiyorsanız)
TIKLA VE GİT
Sistemi Ekledikten Sonra;
Root/Game.py Açalım ve Aratalım:
Kod:def __PressGKey(self):
Hemen Altına Ekleyelim:
Kod:if app.ENABLE_AFFECT_CHECK: if player.CheckAffect(chr.NEW_AFFECT_AUTO, 0): chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, localeInfo.CANNOT_MOUNT_AUTO_HUNT_RUNNIG) return
Burada Ben Efek Sorguluyorum. Sol Üstteki Otomatik Av Etkisi İle Karıştırmayın Bu Otomatik Av Çalıştığında Benim Karakterimin Üstünde AFF_ Olarak Otomatik Av Yazısı Efekti Çıkar (GM yazısı gibi) Fakat GM Yazısından Dolayı Göremiyorsunuz. Bu Kontrol O AddAffect'in ilk Argümanındaki Affect İsmi. Dur Butonuna Bastığımızda Affecti Remove Ediyoruz. Böylelikle O Affect'e Bağlı AFF_ Üstümüzdeki Otomatik Av Yazısıda Silinmiş Oluyor Ardından CTRL + G Yaptığımızda Affect'i Tekrar Check Ediyor Fakat Olmadığı İçin Bineğe Biniyoruz.
locale/xx/locale_game.txt İçine Ekleyin:
Kod:CANNOT_MOUNT_AUTO_HUNT_RUNNIG Otomatik Av çalışırken bineğe binemezsin.
KANIT:
Ekli dosyayı görüntüle 92859
ACMD(do_ride)
{
dev_log(LOG_DEB0, "[DO_RIDE] start");
if (ch->IsDead() || ch->IsStun())
return;
#ifdef ENABLE_AUTO_SYSTEM
if (IsAffectFlag(AFF_AUTO_USE))
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("ATA_BINEMEZSIN_KARDESSSSS"));
return;
}
#endif
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,774
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,802
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler cano <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)