- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Benim Otomatik Av Sistemim'de Eğer Otomatik Av Çalışıyor ve Karakter CTRL + G ile Bineğe Binmiş İse (Tabii Burada CTRL + G İle Binmesi Şart Değil Kısaca Bineğe Binmiş İse
) Karakter Öylece Duruyor'du. Benim Açımdan Zaten Ben (TR'de Nasıl Bilmiyorum) Binek İle Otomatik Av'ın Çalışmasını İstemiyorum. Fakat Bineğe Binince Durması Üzücü Bir Durum. O Nedenle Belki Sizde de Böyle Olmasını İstiyor Olabilirsiniz Otomatik Av Çalışırken Bineğe Binilmesini İstemiyor Olabilirsiniz. O Nedenle Bu Konu Tam Size Göre.
Ayrıca CTRL + G İle Engelledikten Sonra İtemi Kullandığınızda da Giyecek Onu'da Engellemeniz Gerekecek. Bu Sadece CTRL + G 'yi Engeller.
Öncelikle Bu Konudaki Sistemi Eklemeniz Gerekiyor. (Tabii Benim Gibi Yapmak İstiyorsanız)
TIKLA VE GİT
Sistemi Ekledikten Sonra;
Root/Game.py Açalım ve Aratalım:
Hemen Altına Ekleyelim:
Burada Ben Efek Sorguluyorum. Sol Üstteki Otomatik Av Etkisi İle Karıştırmayın Bu Otomatik Av Çalıştığında Benim Karakterimin Üstünde AFF_ Olarak Otomatik Av Yazısı Efekti Çıkar (GM yazısı gibi) Fakat GM Yazısından Dolayı Göremiyorsunuz. Bu Kontrol O AddAffect'in ilk Argümanındaki Affect İsmi.
locale/xx/locale_game.txt İçine Ekleyin:
KANIT:
) Karakter Öylece Duruyor'du. Benim Açımdan Zaten Ben (TR'de Nasıl Bilmiyorum) Binek İle Otomatik Av'ın Çalışmasını İstemiyorum. Fakat Bineğe Binince Durması Üzücü Bir Durum. O Nedenle Belki Sizde de Böyle Olmasını İstiyor Olabilirsiniz Otomatik Av Çalışırken Bineğe Binilmesini İstemiyor Olabilirsiniz. O Nedenle Bu Konu Tam Size Göre. Ayrıca CTRL + G İle Engelledikten Sonra İtemi Kullandığınızda da Giyecek Onu'da Engellemeniz Gerekecek. Bu Sadece CTRL + G 'yi Engeller.
Öncelikle Bu Konudaki Sistemi Eklemeniz Gerekiyor. (Tabii Benim Gibi Yapmak İstiyorsanız)
TIKLA VE GİT
Sistemi Ekledikten Sonra;
Root/Game.py Açalım ve Aratalım:
Kod:
def __PressGKey(self):
Hemen Altına Ekleyelim:
Kod:
if app.ENABLE_AFFECT_CHECK:
if player.CheckAffect(long(chr.NEW_AFFECT_AUTO), 0):
chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, localeInfo.CANNOT_MOUNT_AUTO_HUNT_RUNNIG)
return
Burada Ben Efek Sorguluyorum. Sol Üstteki Otomatik Av Etkisi İle Karıştırmayın Bu Otomatik Av Çalıştığında Benim Karakterimin Üstünde AFF_ Olarak Otomatik Av Yazısı Efekti Çıkar (GM yazısı gibi) Fakat GM Yazısından Dolayı Göremiyorsunuz. Bu Kontrol O AddAffect'in ilk Argümanındaki Affect İsmi.
locale/xx/locale_game.txt İçine Ekleyin:
Kod:
CANNOT_MOUNT_AUTO_HUNT_RUNNIG Otomatik Av çalışırken bineğe binemezsin.
KANIT:
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,236
- DevLira
- 11
[Python] Otomatik Av Çalışıyorken CTRL + G ile Bineğe Binemezsin.
Benim Otomatik Av Sistemim'de Eğer Otomatik Av Çalışıyor ve Karakter CTRL + G ile Bineğe Binmiş İse (Tabii Burada CTRL + G İle Binmesi Şart Değil Kısaca Bineğe Binmiş İse :) ) Karakter Öylece Duruyor'du. Benim Açımdan Zaten Ben (TR'de Nasıl Bilmiyorum) Binek İle Otomatik Av'ın Çalışmasını...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...