Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Freebsd

sentinus67

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Online süresi
6d 17m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
319
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben Freebsd 32bit server files kullanıyorum.

Ben bu server filesimi 64 bit'e nasıl çevirebilirim ne yapmam gerekiyor hangi dosyalarda değişiklik yapmam gerekiyor?

32Bit yapsak sunucu kaç gb ram almamız gerekiyor ve 32Bit açılmış server de performans kaybı lag sorunları gibi şeyler sorun çıkarırmı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

KANKAM BUİLD İLE ALAKALI VE KODLAMA İLE ALAKALI EKLENTİLERİ MAKEFİLE DOSYASINDAN YAPABİLİRSİN AŞAĞIDA LİNKİNİ KOYDUGUM FİLES 64 BİLE MAFİLE DEN CFLAG KODLARINI ALIRSAN FİLESİN 64 BİT OLUR AMA BU FİLESİN CFLAG I CLANG A GÖRE AYARLI. C STATUS KONUSUNDAN FİLESİNİ CLANG YAP DAHA SONRA PACHI TUNGA FİLESTEN FİLESİNİ 64 BİT E ÇEVİR.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
KANKAM BUİLD İLE ALAKALI VE KODLAMA İLE ALAKALI EKLENTİLERİ MAKEFİLE DOSYASINDAN YAPABİLİRSİN AŞAĞIDA LİNKİNİ KOYDUGUM FİLES 64 BİLE MAFİLE DEN CFLAG KODLARINI ALIRSAN FİLESİN 64 BİT OLUR AMA BU FİLESİN CFLAG I CLANG A GÖRE AYARLI. C STATUS KONUSUNDAN FİLESİNİ CLANG YAP DAHA SONRA PACHI TUNGA FİLESTEN FİLESİNİ 64 BİT E ÇEVİR.

Sana ulaşabileceğim bir yer var mı hocam discord varsa güzel olur. Teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri