HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son birkaç yılda, COD veya Battlefield gibi olağan nişancı oyunlarından gerçekten bıktım ve sıra dışı bir şey denemeye karar verdim. Nostaljik olmaya karar verdim ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
web sitesinden Serious Sam 4'ü satın aldım. Şimdi kısaca artıları ve eksileri hakkında. Optimizasyon kötü, fps genellikle düşüyor. Arsa vasat, sadece olması gerektiği için var. Oyun tasarımı çok garip. Milyonlarca rakibin bile dolduramayacağı, kilometrelerce uzanan devasa açık haritalar. Sadece bir kale içeren bir harita dikkate değerdir ve geri kalanı, bir sürü böcek ve delikli doku içeren ham planlardır. Yeni beceri sistemi de neden gerekli olduğu net değil, ondan çok az anlam var. Ancak çılgın aksiyon görevi ile oyun mükemmel bir şekilde başa çıkıyor. Her taraftan size tırmanan farklı canavarlardan oluşan büyük kalabalıklar. Her birine karşı belirli silahları kullanmanız ve hareket halindeyken aralarında geçiş yapmak için zamana sahip olmanız gerekiyor. Son turda, yüzbinlerce rakip aynı anda size saldırıyor ve bu turdan maksimum miktarda duygu aldım. Son patron da etkileyici ama biraz hatalı. Genel olarak, Serious Sam, Quake ve diğer eski arcade shooter oyunlarının ilk bölümlerini hatırlayanlar için harika bir oyun.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)