Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Altın Konu Serious Sam: Siberian Mayhem İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1f786ce95f67b9029.jpg

Serious Sam: Siberian Mayhem, 25 Ocak 2022'de piyasaya sürülen, birdenbire ortaya çıkan sürpriz bir sürümdü. Croteam, bu bağımsız genişletmeyi geliştirmek için Timelock Studio adı altında Serious Sam modlama topluluğunun en yetenekli üyelerinden bazılarıyla bir araya geldi. 2020'nin Serious Sam 4'ü, hızlı birinci şahıs nişancı oyununu ve Sam Stone'un çılgın maskaralıklarını genişletiyor. Her ne kadar onun komik tek satırlık oyunlarından daha fazlası bizi süslese de, bu genişletme önceki oyunu rahatsız eden benzer görüntü ve performans sorunlarına sahipti. Beş bölüm boyunca çok eğlendim ve bazı çevre manzaraları çok sayıda ekran görüntüsüyle birlikte çarpıcı görünüyordu, ancak oyun birkaç kez çöktü ve bu da deneyimi biraz bozdu.

27667c0687d5d9af0.jpg

Ekrana aynı anda gelen canavarların büyüklüğü beni hala etkiliyor ve oyunda geçirdiğim 4 saat boyunca pek çok muhteşem ve kanlı an yaşandı. Diğer arkadaşların oyunlarını tamamlaması daha uzun sürdü ve ben de yan görevlerin tamamını bulamadım. Rusya'da, Serious Sam 4'ün son seviyeleri arasında, sadece bir tabancayla kolay bir başlangıç yapıyoruz. İlerledikçe pompalı tüfek için el bombası fırlatıcı gibi silah modifikasyonlarıyla ve bu genişleme paketine eklenen bazı yeni silahlarla karşılaşacaksınız. Yeni yolculuğuma normal zorlukta başladım ve ilk iki bölümü başarıyla tamamladım. Ancak üçüncü bölüme gelindiğinde, özellikle solo oynarken, alanlarda sürekli olarak ortaya çıkan canavarların sayısı nedeniyle zorluğu kolaya düşürmek zorunda kaldım. Telaşlı, kaotik ve korkunç bir eğlenceydi ama kolay zorlukta daha çok keyif aldım.

3335d854c93aef1bd.jpg

İlk iki bölüm, Serious Sam 4'teki çoğu seviye gibi oynandı. Nispeten doğrusaldır ve bulunacak çok sayıda cephane ve sağlık paketi vardır, ancak aynı zamanda yan görevler için de keşfedilmeye değerdir. Serious Sam: Siberian Mayhem'deki yan görevler yapmaya değerdi ve henüz oynamaya başlamadıysanız veya oyunu henüz bitirmediyseniz, onları keşfetmenizi ve aramanızı tavsiye ederim. Aslında bazı yan görevlerin bazı erken birincil hedeflerden daha iyi olduğunu ve her zaman beceri puanları ve bazen de yeni silahlar veya yükseltmelerle ödüllendirileceğinizi hissettim.

43b48960f35fdef60.jpg

Serious Sam 4'teki çok sayıda harika silah geri döndü, ancak bu genişletmeyle birlikte üç yeni silah eklendi. Çevik uçan nesneleri kaldırmak için harika olan özel bir AK47, mükemmel şekilde sıralanırlarsa birkaç canavarı ortadan kaldırabilecek süper güçlü bir enerji tatar yayı ve son olarak çete sürülerini tamamen yok eden yanan bir ışın silahı vardı. Mevcut tüm silahları bulduğunuzda oldukça yenilmez olursunuz ancak hareketsiz durursanız veya arkanızı kollamazsanız yine de hakimiyet altına girebilirsiniz. Savaşlar başladığında müzik çok iyiydi ve Rus ve Sibirya manzaralarının ve kasabalarının estetiğine çok iyi uyuyordu.

511795d5d4a0d93db.jpg

Dördüncü bölümde bazı müttefiklerimizle, Natasha, Vlad, Ledov ve Ivan ile buluştuk ve en çok güldüğüm yer burasıydı. Canavar ordularıyla mücadele etmek için sizinle birlikte çalışıyorlar ve savaşlar arasında Sam hakkında ne düşündükleri ve artık onunla canlı olarak tanışmış olması hakkında ne hissettikleri hakkında sohbet ediyorlar.

6.jpg

Genel olarak, bu bağımsız genişletmeye 7/10 verdim. Serious Sam: Sibirya Kargaşası daha çok kaos, kargaşa ve klasik tek satırlık hikayelerden oluşuyor, ancak Serious Sam 4'te tekrar eden bazı sorunlar, deneyime gölge düşürerek başlarını kaldırdı. Ortamlar bazı kısımlarda inanılmaz görünse ve ekrandaki çok sayıda kötü adamı aynı anda nasıl destekleyebildikleri beni hâlâ etkiliyor olsa da, sürekli olarak sorunlar hatırlatılıyordu. 4. ve 5. bölümler, iyi düzeyde mizah ve kanlı aksiyonla göze çarpıyordu ve jenerikler geldikten sonra daha fazlasını istememe neden oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri