Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bu bir uyarıdır bu arkadaş corpix yani çalışmak isteyenlere şöyle bir uyarı yapayım bu arkadaşa sorunsuz filesinizi veriyorsunuz sorunlu olarak geri size veriyor ve paranızı alıyor bunu forumdan banlattım kanıtları çözümlenmiş şikayetlerde var çalışmanızı asla ve asla tavsiye etmiyorum bunu sadece bana yapmadı başka bir arkadaşa yapmış sonra bu olaylar olunca bana çok kişi ulaştı bunun dolandırıcı olduğuna dair dediğim gibi asla ve asla buna güvenmeyin bir kaç tane var hesabı dikkatli olun
Bak güzel kardeşim tam olarak ne diyorsun anlamadım ama ağzından çıkan söze klavyede bastığın tuşa dikkat et. Ben ne corpix denen kişiyi tanırım ne de başkasını. 2009 yılından beri bu forumdayım yeri gelir 1 yıl uğramam yeri gelir hergün girer çıkarım sen neye göre böyle bir yorum yaptın anlamış değilim. @admin @AsiLZade haksız yere atılan iftiradan dolayı @kanaxka0 adlı üyeden şikayetçiyim gerekli uyarının yapılmasını talep ediyorum.arkadaşlar bu bir uyarıdır bu arkadaş corpix yani çalışmak isteyenlere şöyle bir uyarı yapayım bu arkadaşa sorunsuz filesinizi veriyorsunuz sorunlu olarak geri size veriyor ve paranızı alıyor bunu forumdan banlattım kanıtları çözümlenmiş şikayetlerde var çalışmanızı asla ve asla tavsiye etmiyorum bunu sadece bana yapmadı başka bir arkadaşa yapmış sonra bu olaylar olunca bana çok kişi ulaştı bunun dolandırıcı olduğuna dair dediğim gibi asla ve asla buna güvenmeyin bir kaç tane var hesabı dikkatli olun
Son düzenleme:
şöyle bişey yazayım sana ekrem diyeyim sen gerisini anla nerden biliyorum acaba hesaplarını ezik seniBak güzel kardeşim tam olarak ne diyorsun anlamadım ama ağzından çıkan söze klavyede bastığın tuşa dikkat et. Ben ne corpix denen kişiyi tanırım ne de başkasını. 2009 yılından beri bu forumdayım yeri gelir 1 yıl uğramam yeri gelir hergün girer çıkarım sen neye göre böyle bir yorum yaptın anlamış değilim. @admin @AsiLZade haksız yere atılan iftiradan dolayı @kanaxka0 adlı üyeden şikayetçiyim gerekli uyarının yapılmasını talep ediyorum.
Git ötede konuş konumu bulandırma. Benim Adım Soyadım Gürkan ELMAS. Sen nerden çıktın bulaştın bilmiyorum ama yanlış yapıyorsun. İstersen özelden sana telefon numaramı dahi iletirim anlarsın neyin ne olduğunu ve benim kim olduğumu. @admin @AsiLZade Allah aşkına şu adamı çekin benim etrafımdan 14 yıllık üyeyim forumda bir kez olsun kimseye kötü söz etmedim kalbini kırmadım açtığım konulara yazdığım mesajlara kadar incelenebilir. @kanaxka0 sende ilki yaşatma bana. Bak yine söylüyorum senin bahsettiğin kişileri tanımıyorum eğer Farklı bir problemin varsa özelden yaz numaramı ileteyim burda kuru gürültü yapma.şöyle bişey yazayım sana ekrem diyeyim sen gerisini anla nerden biliyorum acaba hesaplarını ezik seni
numaranı iletirmisin bekliyorumGit ötede konuş konumu bulandırma. Benim Adım Soyadım Gürkan ELMAS. Sen nerden çıktın bulaştın bilmiyorum ama yanlış yapıyorsun. İstersen özelden sana telefon numaramı dahi iletirim anlarsın neyin ne olduğunu ve benim kim olduğumu. @admin @AsiLZade Allah aşkına şu adamı çekin benim etrafımdan 14 yıllık üyeyim forumda bir kez olsun kimseye kötü söz etmedim kalbini kırmadım açtığım konulara yazdığım mesajlara kadar incelenebilir. @kanaxka0 sende ilki yaşatma bana. Bak yine söylüyorum senin bahsettiğin kişileri tanımıyorum eğer Farklı bir problemin varsa özelden yaz numaramı ileteyim burda kuru gürültü yapma.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)