- Konular
- 61
- Online süresi
- 17d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,270
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Açıksız, bugsuz gerekli tüm fixleri yapılmış, test sürecinden geçmiş ( aktif olarak +1000-2000 online ) görmüş fakat gördükten 1 hafta sonra kapanmayıp uzun süre hizmet vermiş server files arıyorum.
Files içerisinde olmasını istediğim belli başlı sistemler var aşağıda listeliyorum. Bunlar dışında ekstra sistemler ile doldurulmuş files tercihim değildir.
*5 Envanter
*Hızlı Ekipman
*Hesap Kayıt
*Hızlı Kanal
*Güvenli Bilgisayar
*Onaylı Envanter Görüntüleme
*Efsun Botu
*Won / Yang Sistemi
*OfflineShop İkarus
*İtem Arama İkarus
*Uzaktan Ticaret
*Uzaktan NPC
*Oyun İçi Nesne Market ( Yeni nesil )
*İtem Sat / İtem Sil
*Mob / Metin / Sandık Aynası
*Zindan Takip
*Patron Takip
Evet dostlar yukarıda belirtmiş olduğum tüm sistemler olmazsa olmazımdır. Belirtilenler dışında ekstra hiç bir sistem İSTEMİYORUM.
Files 65 - 250 orta emek dönüşümlü bir oyun yapısına dönüştürülecektir.
Kriterler tek tek belirtilmiştir lütfen detaylı bir şekilde okuyup pm iletin sonrasında telefon ile görüşmeye devam edebiliriz.
DİSCORD Kullanmıyorum.
Açıksız, bugsuz gerekli tüm fixleri yapılmış, test sürecinden geçmiş ( aktif olarak +1000-2000 online ) görmüş fakat gördükten 1 hafta sonra kapanmayıp uzun süre hizmet vermiş server files arıyorum.
Files içerisinde olmasını istediğim belli başlı sistemler var aşağıda listeliyorum. Bunlar dışında ekstra sistemler ile doldurulmuş files tercihim değildir.
*5 Envanter
*Hızlı Ekipman
*Hesap Kayıt
*Hızlı Kanal
*Güvenli Bilgisayar
*Onaylı Envanter Görüntüleme
*Efsun Botu
*Won / Yang Sistemi
*OfflineShop İkarus
*İtem Arama İkarus
*Uzaktan Ticaret
*Uzaktan NPC
*Oyun İçi Nesne Market ( Yeni nesil )
*İtem Sat / İtem Sil
*Mob / Metin / Sandık Aynası
*Zindan Takip
*Patron Takip
Evet dostlar yukarıda belirtmiş olduğum tüm sistemler olmazsa olmazımdır. Belirtilenler dışında ekstra hiç bir sistem İSTEMİYORUM.
Files 65 - 250 orta emek dönüşümlü bir oyun yapısına dönüştürülecektir.
Kriterler tek tek belirtilmiştir lütfen detaylı bir şekilde okuyup pm iletin sonrasında telefon ile görüşmeye devam edebiliriz.
DİSCORD Kullanmıyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 61
- Online süresi
- 17d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,270
- DevLira
- 6
++
- Konular
- 61
- Online süresi
- 17d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,270
- DevLira
- 6
Hiç bir şekilde fiyattan bahsedilmiş mi konuda yorum yapmak için yazmayın. Benim aklımda olan bir Server modeli var ve bu modelin içerisinde bulunmasını istediğim belli başlı sistemler yer alıyor. Alt yapıdan kastımda içerisinde bu sistemlerin yer aldığı hazır denenmiş bir files sonrasında kendim 65-250 ye çevirip drop ayarlarını yapıp belli başlı item, dönüşüm, yeni harita eklemeleri yaptıktan sonra start vermek amaç bu. Okumadan yada okuduğunuzu anlamadan yazmayınBu sistemler ile files açılıyor zaten altyapı olarak belirtmenizin amacı fiyattan kırmak sanırım allah satan kişiye sabır versin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)