HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlettim istersen şimdi hemen ara ama buradan bir daha yazma. Haksız yere kimseyi zan altında bırakma.numaranı iletirmisin bekliyorum
Yanılıyorsun dostum Kişinin adı soyadı dedği gibi gürkan elmas. Tahminlerinde cidden yanıldın adamın konusunu baltalamayı bırak .şöyle bişey yazayım sana ekrem diyeyim sen gerisini anla nerden biliyorum acaba hesaplarını ezik seni
Hala arıyorsanız irtibata geçin aradığınız kan elimde mevcut.Merhaba,
Açıksız, bugsuz gerekli tüm fixleri yapılmış, test sürecinden geçmiş ( aktif olarak +1000-2000 online ) görmüş fakat gördükten 1 hafta sonra kapanmayıp uzun süre hizmet vermiş server files arıyorum.
Files içerisinde olmasını istediğim belli başlı sistemler var aşağıda listeliyorum. Bunlar dışında ekstra sistemler ile doldurulmuş files tercihim değildir.
*5 Envanter
*Hızlı Ekipman
*Hesap Kayıt
*Hızlı Kanal
*Güvenli Bilgisayar
*Onaylı Envanter Görüntüleme
*Efsun Botu
*Won / Yang Sistemi
*OfflineShop İkarus
*İtem Arama İkarus
*Uzaktan Ticaret
*Uzaktan NPC
*Oyun İçi Nesne Market ( Yeni nesil )
*İtem Sat / İtem Sil
*Mob / Metin / Sandık Aynası
*Zindan Takip
*Patron Takip
Evet dostlar yukarıda belirtmiş olduğum tüm sistemler olmazsa olmazımdır. Belirtilenler dışında ekstra hiç bir sistem İSTEMİYORUM.
Files 65 - 250 orta emek dönüşümlü bir oyun yapısına dönüştürülecektir.
Kriterler tek tek belirtilmiştir lütfen detaylı bir şekilde okuyup pm iletin sonrasında telefon ile görüşmeye devam edebiliriz.
DİSCORD Kullanmıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)