- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,301
- DevLira
- 16
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Source build ederken çıkan warninglerin oyun içine etkisini ilk defa duyuyorum engin bilginizle bizi aydınlatır mısınız rica etsemYararlı konu ama warningler çözülmezse oyun içerisinde çok fazla hata oluşuyor.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
ben bi hata ile karşılaşmadim. fakat hepsini sonradan çözdüm.
Örneğin bu soruna neden oluyor diyebileceğin bişey varsa açıklada bizde bilelim boş yoruma gerek yok.
gcc8 e geçerken yüksek ihtimal bir yanlış yaptığı değişiklikten dolayı bu tarz bir hata yaşadı ve böyle yazdı. Bilgisine laf atmaktansa bilgilendirmeniz daha mantıklı değil mi ? böyle bir durumun warninglerden dolayı yaşanmayacağını ve kendisinin bir hata yaptığını dile getirip düzenlediği dosyaları tekrar kontrol etmesini söyleyebilirsiniz mesela. Belki 2. kez kontrol ettiğinde sorunu çözecek. Bu kadar agresif ve saçma tutumunuzu anlayamıyorum.Source build ederken çıkan warninglerin oyun içine etkisini ilk defa duyuyorum engin bilginizle bizi aydınlatır mısınız rica etsem
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,301
- DevLira
- 16
Herhangi bir agresiflik yok, konudaki güncellemenin oyun içine herhangibir etkiside yok konudaki içeriği uygularken kaynak dosyalarında oyuna etki edecek herhangibir kod satırıda yok sadece kütüphane güncellemesi 2 gözünü kapatsa eklemeye başlasa yinede oyun içine etki edebilecek bir düzenleme yapmış olmayacak (Source klasörü içerisindeki lib klasorlerinden lib coresi aldım dese anlarım) , herhangibir agresiflikte sergilenmedi yorum olsun diye yorum atıldığı bariz belli belki engin tecrübelerini bizimle paylaşması adına bizi aydınlatması adına bir yorumda bulundum herhangibir tutum sergilendiğini düşünmüyorumgcc8 e geçerken yüksek ihtimal bir yanlış yaptığı değişiklikten dolayı bu tarz bir hata yaşadı ve böyle yazdı. Bilgisine laf atmaktansa bilgilendirmeniz daha mantıklı değil mi ? böyle bir durumun warninglerden dolayı yaşanmayacağını ve kendisinin bir hata yaptığını dile getirip düzenlediği dosyaları tekrar kontrol etmesini söyleyebilirsiniz mesela. Belki 2. kez kontrol ettiğinde sorunu çözecek. Bu kadar agresif ve saçma tutumunuzu anlayamıyorum.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
yaptıktan sonra kendisi problem yaşamış ki bu yorumu yazmış. Bir yerde hata yapmış ki bunu yaşıyor. Durduk yere neden böyle bir yorum yapsın. Bilmediği için de sorunun warninglerden kaynaklandığını düşünmüş demek ki. Bana göre bence yaklaşımınız daha ılımlı olabilir kendi terchiniz tabiki.Herhangi bir agresiflik yok, konudaki güncellemenin oyun içine herhangibir etkiside yok konudaki içeriği uygularken kaynak dosyalarında oyuna etki edecek herhangibir kod satırıda yok sadece kütüphane güncellemesi 2 gözünü kapatsa eklemeye başlasa yinede oyun içine etki edebilecek bir düzenleme yapmış olmayacak, herhangibir agresiflikte sergilenmedi yorum olsun diye yorum atıldığı bariz belli belki engin tecrübelerini bizimle paylaşması adına bizi aydınlatması adına bir yorumda bulundum herhangibir tutum sergilendiğini düşünmüyorum
- Konular
- 21
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 397
- DevLira
- 21
Yorumu hatalı yazmışım. Warninglerle bir ilgisi yok zaten. Yükseltmeyle alakalı diyecektim ki hala onla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kötü denk geldi sanırım. Sonradan girip test ettiğimde birçok şey bozulmuştu fakat @Mr. Kio arkadaşımızın dediği gibi bir şeyleri hatalı yapmış olma ihtimalim yüksek. Ama yapmış olabileceğim hatalar bu 'gcc8 yapalım' konusunda anlatılanlardan herhangi birisi değil. Bazı sunucu dosyalarında fazlasını yapmanız gerebiliyor. Bozulan şeylerden kastım ise db'de locale in ayarlanamaması. FindPC fonksiyonunun pc'leri bir şekilde bulamaması dolayısıyla arkadaş ekleme pm atma gibi şeylerin devredışı kalmasıydı. Kontrol ettim kodlarda bir değişiklik göremedim. Bu yüzden bu yorumu yazdım. Engin bilgimleSource build ederken çıkan warninglerin oyun içine etkisini ilk defa duyuyorum engin bilginizle bizi aydınlatır mısınız rica etsem
İyi forumlar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)