Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[TL]KroNiqS Eşsiz Satılık İspatlı Old School File's

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sermin

Level 5
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
33
Online süresi
1ay 10g
Reaksiyon Skoru
72
Altın Konu
0
Başarım Puanı
134
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 16 Gün
MmoLira
74
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar
En az üyelik tarihimden beri bu işlerin içerisindeyim,
Kimileri beni [TL]KroNiqS olarak da tanımaktadır.

Başka işlere yöneleceğim için
en son geliştirdiğim server filesimi satma kararı aldım.

Son açılan oyun Nogay2'dir
İsmin ve oyunun şahsıma ait olduğu her şekilde alıcıya ispatlanacaktır.

OYUN YAPISI

1-99 Eşi ve benzeri olmayan orijinal eski Metin2 birebir yapılıp
geliştirilmiştir.

Oyuncular ve yayıncılar tarafından beğeni toplamış bir tarza sahiptir.

Droplar Metin2'nin o zamanlarının droplarıyla aynıdır.

Eski oyunu yapıp çalıştırmanın üzerine senaryoyu genişletmek amacıyla
bir kaç craft vb. geliştirmeler de yapılmıştır.

Oyunun yapısı anlatmayla biten kısa kurgulu filesler gibi değildir,
Geniş senaryoya sahiptir ve yapımı tarafımca sıfırdan olup 9 ay sürmüştür.

Oyun estetiği kusursuz olup neredeyse piksel piksel işlenmiştir,
anlık 3000 oyuncuyu ultra akıcı bir şekilde oynatmıştır.
SİSTEMLER

Orijinal Alınan İkarus Offlineshop
Official Hızlı Kanal Değiştirme
Ek K Envanter (4x320 Slot)
Metin Taşı Boyutlandırma
Efsun Botu Server Taraflı
Official Bonus Bilgi
Hızlı Sandık Açma
Sandık İç Görü
Canavar Bilgi
Uzaktan Npc
Hızlı Statü
vb.
CPU zorlamayan ve Yapıyı bozmayan
sistemler.

DERLEME & GEREKSİNİM

Visual Studio 2022
GCC 10
Mysql 5.6
Freebsd 13

SATIŞ HAKKINDA

Alıcı ister tecrübeli ister tecrübesiz olsun
Tarafımca her türlü yardım ve klavuzluk yapılacaktır.

BETA

Satın almadan önce test sunucusuna istediğiniz kadar oyuncu sokabilirsiniz.
Herhangi bir bug veya hata görülürse sorun giderilip oyun size hediye edilecektir.
Oyunu siz kapatana kadar anında destek verilecektir.

Dolandırıcıların yorumlarına aldırış edenler
kendilerinden hizmet aldıktan sonra da gelebilirler.

İLETİŞİM

Discord: KroNiqS#0053
E-Mail: kaansoftwares@gmail.com

Detaylı tanıtım videosu

Youtube

Son düzenleme:
Salvador ile çalışmamız sonlandırıldıktan sonra anlık online artışına gidildi. Oyun 2.5 Ay süreyle oynanmıştır.

Salvadordan sonraki durumu da biliyoruz, rakip sunucuya girip oyuncumu çaldınız diye isyan ettikten 1-2 hafta sonra oyununuzu kapattınız.

Sanırım sen reklam vermediğimiz kişilerden birisin. Delilsiz konuyu karalamak amaçlı konuşmayınız, yanlış kişiye yanlış piyasada.

Ben reklamcı değilim, gidip sunuculara gel para verin işinizi yapalım da demem. Yani o tarz hareketlerle pek işim olmaz.
Olanı konuşuyorum. Primle işim olmaz.

Ben yalancı biri de değilim, konuşmanın devamı da var. Dediklerini hatırlaman için 2 yeri atıyorum.

Yani 3.000 oyuncu yalanını attınız.
Oyununuzun 4. günü ;

Oyunun kapanmadan 1.5 - 2 hafta önceki hali ;

Oyuncuların genel şikayeti yaşanan bug tarzı sorunlar ve oyuncusuzluk. Oyunun başında bile ticaret dönmeyecek kadar kötü bir oyun yapısı olması. Zaten salvador da söylüyor diğer videolar altında da var bir kaç yorum. Yani kimse tarafından adam akıllı beğenilmeyen, teknik sorunlarla oyuncu kaybetmiş ve oyuncusu olmayan bir oyunun dosyalarını satıyorsunuz. Bunu da sorunsuz 3000 oyuncu gördü diyerek satıyorsunuz. Bunu yapmayın.

Sizde şizofreni semptomları baş gösteriyor sanırım.
Benim olanı nasıl benden iyi anlatacaksınız, Bilmediğim bir ortaklığımız mı vardı yoksa siz reklam teklifini kabul etmediklerimizden'misiniz?

Sizde şizofreni semptomları baş gösteriyor sanırım.
Benim olanı nasıl benden iyi anlatacaksınız, Bilmediğim bir ortaklığımız mı vardı yoksa siz reklam teklifini kabul etmediklerimizden'misiniz?

Yalnızca projenizin söylediğinizin tam tersi olduğunu, içerisinde olduğumdan dolayı bildiğimi ve 3K oyuncunuz hiç bir zaman olmadığı için insanlara yalan söylememeniz gerektiğini belirttim. Siz ısrar ettiniz sildiğiniz o 2 mesajda, ben ısrarınıza yönelik kanıtlar sundum. Şizofreni hastalığım ya da başlangıcım yok. Ancak sizde yalan söyleme hastalığı var sanırım. Kendinizi söylediğiniz yalanlara inandırmışsınız ya da erkekliğinize laf söyletmemek için halen yalana başvuruyorsunuz.

Şu satış konusuna şu kadar oyuncu aldım şöyle yaptım demek yerine projenizin başında yaşadığınız ve çözdüğünüz sorunlarla beraber gerçek oyuncunuzu, başarısızlık sebebinizi yazsanız emin olun satış yapma olasılığınız daha da artar. Para verip iş kurmak isteyen arkadaşlar artık bu sözlere aldanmıyor.

Bu arada okuduğunuzu anlayamama gibi bir probleminiz var galiba, ya da haksız olduğunuzu bildiğiniz için saçmalamaya başladınız. Yukarıda herhangi bir reklam teklifim olmadığını belirtmiştim. İnsanların sunucunusuna gidip gelin çalışalım gibi söylemlerde bulunmadığımı da. Tekrarlamışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri