- Konular
- 33
- Online süresi
- 1ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 134
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sizde şizofreni semptomları baş gösteriyor sanırım.
Benim olanı nasıl benden iyi anlatacaksınız, Bilmediğim bir ortaklığımız mı vardı yoksa siz reklam teklifini kabul etmediklerimizden'misiniz?
Benim olanı nasıl benden iyi anlatacaksınız, Bilmediğim bir ortaklığımız mı vardı yoksa siz reklam teklifini kabul etmediklerimizden'misiniz?
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Sizde şizofreni semptomları baş gösteriyor sanırım.
Al işte, elimde bir çikolata var ve son kullanma tarihi 3 gün önce geçmiş. Bunu başkalarına satmaya çalışıyorum ve sen son kullanma tarihinin geçtiğini görüp insanları uyarıyorsun. Ben de sana cevap olarak, ya sen şizofrensin benim olanı benden iyi nasıl bileceksin son kullanma tarihi geçmedi bunun hayır diyorum.
Ya da, kendi markam olan bir çikolata var ve sen bu çikolatayı incelemişsin içinde yazan %30 oranındaki çikolata herkesin şahit olarak gördüğü bir şekilde aslında %5 çikolata %25 kakao tozu. Sen elinde kanıtlarla gelip hayır bu %5 çikolata ve %25 kakao tozu diyorsun ben de diyorum ki benim olanı benden iyi bilemen iyi de anlataman birader %30 çikolata diyorsam %30 dur.
- Konular
- 33
- Online süresi
- 1ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 134
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 3
Kardeşim sen deli misin? Seni ilgilendirmeyen durumlara neden karışıyorsun üstelik yazdıklarını okumuyorum bile, Madem KroNiqS'e bu kadar hayranlığın var 7 gün sonra başka bir oyun açılışım var onu birlikte açarız.
Minnak src düzeltmelerini bırakmana seviye atlamana yardımcı olurum
Minnak src düzeltmelerini bırakmana seviye atlamana yardımcı olurum

- Konular
- 33
- Online süresi
- 1ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 134
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 3
Çikolata ve kakao tozu nedir onları bir öğren öyle diğer derslere başlayalım istersen Ahahahahahahahahh
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Kardeşim sen deli misin? Seni ilgilendirmeyen durumlara neden karışıyorsun üstelik yazdıklarını okumuyorum bile, Madem KroNiqS'e bu kadar hayranlığın var 7 gün sonra başka bir oyun açılışım var onu birlikte açarız.
Minnak src düzeltmelerini bırakmana seviye atlamana yardımcı olurum![]()
Gerçekten akli dengende sorun var kardeşim senin.
Satış yapıyorsan, sattığın ürün yansıttığın değilse ve bunu bilen biri varsa çıkar ve konuşur.
Benim seviye atlamama gerek yok, adımla artistlik yapmama da gerek yok. Şey dememi mi bekliyosun "HaYraNı OlduquN AdaMLaRın HayRaNı OlduQu AdAMDhıK" falan. Biraz büyüyün olum. 2 sistem ekleyip ya da return false yazan adamların egoistçe takıldığı platforma döndü iyice
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)