Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ah Maegu
Sen ne harikasın.
Woosa'yı ilk denediğimde ondan gerçekten hoşlandım. PvE'de, özellikle Orklar ve Gyfin Yeraltı gibi üst düzey noktalarda mutlak bir güç merkezinde olduğunu da söyleyebilirim.. AoE'leri kesinlikle çok büyük ve hasarı da aynı derecede saçma. Black Desert'ta bir sınıfta istediğim her şey o olduğundan, yakın bir gelecekte sadece onu oynamaya kilitlenmiştim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sonra Maegu serbest bırakıldı .
Her nasılsa, Woosa'dan bile daha "ben" olan bir sınıf oluşturdular. Verdiği hasar, harika. Hareketi, zarif ve akıcı. Etki alanları daha da büyük . Woosa sıralı patenciyse, Maegu da artistik patinajcıydı. Onunla ilgili her şey iyi hissettiriyor . Neredeyse bir bulutun üzerinde süzülüyormuşsunuz gibi.
Bilge, Sahire ve Büyücü/Cadı hakkında sevdiğim şeylerin harika bir karışımı olduğunu söyleyebilirim. Birincil tamircisinin onun klonu olduğu gibi, belirli becerilerinin, mini haritadaki simgenin ve adınız ve loncanızın, unvanınıza etkisi olacağını da söyleyebilirim. Bunlarla birlikte Woosa'nın diğer sınıflardan farklı bir şey yapıyormuş gibi hissetmediğine dair küçük bir şikayette bulundum, ancak açıkası bu Maegu için geçerli değil. En azından Black Desert standartlarına göre büyücü tarzı bir sınıf olmasına rağmen, oynama şekli tamamen farklı. Becerilerinizi düzgün bir şekilde sıralayarak bunu yapacak konumda olmak arasında bu hassas ama kasıtlı dengede olduğunuzu hissediyorsunuz.
Hemen hemen her hareket becerisini çok özel bir şekilde çalıştırdıklarından, hangisini kullanmak istediğinizi gerçekten düşünmeniz için sizi cesaretlendirdiklerinden, bunu açıkça düşündüklerini söyleyebilirim. PvE öğütmesi açısından en iyilerden biri olduğu çok açık, fakat Dışarıdaki inatçı inekler için, Elvia Orcs'ta 273ap'ta normal buff'larla (agris ateşi veya agris madeni para yok).
Maegu ile ilgili tek şikayetim, ki bu oldukça büyük bir şikayet, onun animasyonları. Etkileri olabildiğince makul bir şekilde azaltılsa bile inanılmaz derecede kör edici. Hafif hassasiyetleri olan insanlar için bu durum çok zor hale gelir ve hatta bazen bir şeyleri gerçekten takip etmek daha da zorlaşır. Bu, genel olarak etkileri hakkında bir şikayet değil, onları hafifletmenin anlamlı bir yolunun olmaması. Bu benim için bir şikayet gibi değil, ama kesinlikle ona karşı bir grev gibi.
Onu Ork Kampı ve Kanlı Manastır'ın ötesine götürmeyi dört gözle bekliyorum, ancak bu özel teçhizat skorunda yakındığım bir sorun var. Sonunda Ork Kampı yapabildiğiniz zaman pek çok iyi ve anlamlı eziyet noktası olsa da, Serendia Elvia noktalarındaki ve daha az ölçüde Calpheon Elvia noktalarındaki canlılık eksikliği oldukça korkunç. Pirate Island günlerinden kesinlikle çok daha iyi olsa da daha diri olması gereken bir içeriğin yapmaya değmemesi büyük bir sorun olmaya devam ediyor.
Ork Kampı, Centaur'lar ve diğer düşük kaliteli noktalar kadar büyük bir sorun değil, ancak zamanınızı boşa harcıyormuş gibi hissetmeden diğer noktalara gitmek için daha fazla neden olması gerektiğini düşünüyorum. Altar Imps, Elvia'daki en sevdiğim yerlerden biridir, ancak orada kasılacak ikinci bir kişi bulmak özellikle zordur çünkü, sadece Orcs yapabilirsiniz. Castle Harabeleri ile aynı. Yıldız Mezarı eski haliyle aynı ve iyileştiğine dair net bir işaret yok buna kıyasen herhangi bir Elvia noktasının daha iyi olacağını söyleyebilirim. Siyah Bozulma Küpeleri için çiftçilik yapmanız gerekiyorsa, dokunmak istediğiniz her şeyi satın almanız daha iyi olur.
Bu sorunun bir kısmı, bu noktada vites ilerlemesinin çalışma şeklinden kaynaklanmaktadır. En büyük AP kazanımlarından bazıları, yeni kasılma noktalarının gerçekten açılmadığı noktalardadır. 265, tam sayılar açısından vurabileceğiniz en büyük ap parantezdir, ancak sınıfınıza bağlı olarak muhtemelen Centaurs'a düşüyorsunuz. 281 de vurmak için gerçekten güzel bir parantezdir, ancak Saunils veya Gyfin Underground gibi yerler için biraz fazla donanımlı olana veya gerçekten kendinize güvenen ve sınıfınız bu alanlarda aşırı performans gösterene kadar muhtemelen Orkları sıkıştıracaksınız.
Kapsamlı bir nokta, kazanımlarınızın önemli olabileceği , ancak pratikte önemli hissetmedikleridir . Bunun gibi büyük kırılma noktaları, küçük de olsa bizim için bir şeyler anlatmalıdır. Sanırım küçük ödül, çöp ganimet sayısının biraz daha arttığını görmek güzel olur ama bu bizim gerçekten tatmin edici olur mu? Özellikle ilerlemek için çok fazla gümüş ve zaman harcadığımızda, bundan daha fazlası olmayacağını söyleyebilirim. Muhtemel çözüm olarak , zindanların belirli zorluklarını belirli AP/DP parantezlerinde açmak veya daha az sık kullanılan öğütme noktalarını doldurmak için ayarlamak bizim için daha iyi olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)