- Konular
- 11
- Online süresi
- 3854s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 78
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 194
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Knight Online Proxy ihtiyacı mevcut kopma olmayan sıfır sıkıntı proxy lazım
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5220s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 33
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 157
- DevLira
- 0
Knight Online'de yıllardır kullandığımız proxyleri Türkiye'nin tek resmi proxy sağlayıcısı Proxynet'den alıyoruz.
Proxylerinin hızları öyle diğer sitedekiler gibi inip çıkmıyor, hızları sürekli sabit ping değerleri düşük. Bunun sebebini sorduğumda diğer siteler gibi yurtdışından alıp satmadıklarını söylediler, gerçekten de kendi altyapıları ile hizmet ediyorlar araştırdığımda öğrendim. Çok büyük Knight grupları bu siteyi kullanıyor. Sitenin arayüzü vs çok kolay üye olup otomatik sipariş geçiyorsunuz, proxyniz otomatik hemen teslim ediliyor panelden.
Daha önce Arnproxy sitesinden almıştım, sürekli kopuyordu, kullandığım kadarını kesin iade edin diyordum etmediler. Yatırdığımız paralar hep gitmişti, sonradan öğrendik yurtdışından alıp satıyorlarmış kendi altyapısı olmadığından iade etmiyorlarda.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sayfasında hangi proxy türünü servis ettikleri yazıyor, biz knight grubumuz olarak
kullanıyoruz. Proxylerinin hızları öyle diğer sitedekiler gibi inip çıkmıyor, hızları sürekli sabit ping değerleri düşük. Bunun sebebini sorduğumda diğer siteler gibi yurtdışından alıp satmadıklarını söylediler, gerçekten de kendi altyapıları ile hizmet ediyorlar araştırdığımda öğrendim. Çok büyük Knight grupları bu siteyi kullanıyor. Sitenin arayüzü vs çok kolay üye olup otomatik sipariş geçiyorsunuz, proxyniz otomatik hemen teslim ediliyor panelden.
Daha önce Arnproxy sitesinden almıştım, sürekli kopuyordu, kullandığım kadarını kesin iade edin diyordum etmediler. Yatırdığımız paralar hep gitmişti, sonradan öğrendik yurtdışından alıp satıyorlarmış kendi altyapısı olmadığından iade etmiyorlarda.
iyidir, Türkiyenin ilk ve tek resmi proxy firması.- Katılım
- 5 Kas 2023
- Konular
- 0
- Online süresi
- 26033s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 4
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
Vay be hala oynayan varmı 
- Konular
- 0
- Online süresi
- 228s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 3 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Sağol ihtiyar biz sağlam proxyden satın alıyoruz sizede tavsiye ederiz.Knight Online'de yıllardır kullandığımız proxyleri Türkiye'nin tek resmi proxy sağlayıcısı Proxynet'den alıyoruz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sayfasında hangi proxy türünü servis ettikleri yazıyor, biz knight grubumuz olarakLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kullanıyoruz.
Proxylerinin hızları öyle diğer sitedekiler gibi inip çıkmıyor, hızları sürekli sabit ping değerleri düşük. Bunun sebebini sorduğumda diğer siteler gibi yurtdışından alıp satmadıklarını söylediler, gerçekten de kendi altyapıları ile hizmet ediyorlar araştırdığımda öğrendim. Çok büyük Knight grupları bu siteyi kullanıyor. Sitenin arayüzü vs çok kolay üye olup otomatik sipariş geçiyorsunuz, proxyniz otomatik hemen teslim ediliyor panelden.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.iyidir, Türkiyenin ilk ve tek resmi proxy firması.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)